Kan man älska ihjäl sig så skulle jag vara död för länge sen!

Hej hörni! Den här veckan började väldigt mycket bättre än förra veckan. Tänk vad tillvaron kan köra ihop sig ibland och vad fort det kan svänga 🙈

Jag har fått så många fina tips ang Cosmo och det tackar jag för. Man blir ju lite uppgiven när ens små pälsälsklingar inte mår bra. Och med våran otur så känns det extra ”motigt” på något sätt. Vi håller verkligen tummarna för att hans ”eksem” går bort efter den här dunderkuren han har fått nu. Hälften av behandling är gjord och han ser väldigt mycket bättre ut. Bara hoppas att det håller i sig sen med.

Mellan alla måsten så hinner vi mysa en hel del. Jag måste bara visa de här bilderna på Mathilde med lillasyster och Toffie. Mathilde är så stolt när hon får hålla Livia-Leonore 💗 och det är nog inte bara Mathilde som är stolt. Titta bara på Toffies blick 😍

l1

L2

Pussar lillmatte så pussar jag med 🐶😘

Livia-Leonore verkar inte klaga, det var ju hur skoj som helst med pussar.

L3

L4

Kan man älska ihjäl sig så skulle jag vara död för länge sen. Denna kärlek man känner för alla sina barn är så enorm.

L5

L7

L6

På tal om tips så fick jag väldigt många tips på Instagram igår när jag efterlyste bra magmedel mot tröga barnmagar. Mathilde har ju sin problematik med maten och det i sin tur ger magproblem. Laxoberaldroppar var uteslutet att ge enligt läkaren på vårdcentralen, men istället så fick vi forlax utskrivet. Det ska blandas ut med vatten eller annan vätska. Kruxet är bara det att forlaxen smakade jordgubbe och grapefrukt. Ni kan ju gissa om Mathilde fick kväljningar och kräktes 😣 Jag vill ju absolut inte äventyra och blanda ut forlaxen i något hon faktiskt tycker om, för tänk om hon inte skulle acceptera det och sluta äta eller dricka det som jag blandar ut det med. Eftersom hon är så begränsad i sin matrepertoar så vågar jag inte chansa helt enkelt.

Det skulle vara toppen om det fanns några droppar som typ laxoberal fast för små barn, de smakar ju inget och det räcker med bara några droppar. Det borde ju finnas tänker jag 🤷🏼‍♀️

Jag ska be läkaren att skriva ut smaklös forlax, då borde det ju inte vara någon fara att blanda ut det i något hon gillar. Om det inte är någon konstig eftersmak vill säga…

3248F44A-7B47-4053-96F9-B32857414C15

Alla tips jag fick var så himlens bra, även om allt inte funkar på Mathilde eftersom hon inte kan äta allt. Men för er som kanske har samma dilemma, med just bråkig och trög mage på era barn. Så vill jag rekommendera er att kika in på mitt instagramkonto, klicka HÄR!

Det måste väl ändå vara social media när den används på allra bästa sätt 💗 När vi kan hjälpa och stötta varandra. Toppen tycker jag!

Hoppas ni haft en fin dag.

Kram / Madeleine

 1. Gulliga dig och er familj ni är underbara,kul att se bilder av er och få ta del av ert liv, super

 2. L skriver:

  Lacrofarm (ger man så mycket påsar det behövs) eller några ml laktulos på kvällen är bra och ofarligt för magen men ger bra sprutt på morgonen.
  Jag skulle definitivt prova laktulos om du får i barnet det.

 3. Marie skriver:

  Min son äter också ensidigt, har dock blivit bättre med åren. Vi serverar alltid samma mat som vi andra äter bredvid det han verkligen gillar. Tillslut har han testat något av det han inte ville äta (utan press/tjat). Han har också problem med hård mage. Vi fick ingen hjälp med det av sjukvården. Han måste dricka mycket (mer än andra barn). Undvik pasta, ris, banan mm som är stoppande. För oss hade messmör & katrinplommon noll effekt på magen… Han vägrade all medicin vi försökte med…

 4. Daniela skriver:

  Söta bilder!
  Min dotter har haft problem med magen sen hon var liten. Hon fick movicol som är utan smak. Men det som har hjälpt långsiktigt är mjölkfrikost, det gjorde henne bra och att hon slipper ta laxerande. Idag tål hon mjölkprodukter i mindre mängder som en glass då och då.
  Det är jobbigt med krångliga magar, hoppas det blir bättre snart!

 5. M skriver:

  Gosiga bilder på barn och hund, men nu kommer en pekpinne från tanten (igen)
  Låt inte hunden pussa eller slicka nån i ansiktet.
  Folk kan bli väldigt sjuka,kan t o m orsaka blodförgiftning.
  Nu får jag väl en massa emot mig igen men jag skriver det inte för att diskutera utan för att jag VET att det är sant och ta det som ett gott råd bara.

  1. Jag tänker inte gå emot dig, blev bara så förvånad då det är såpass många idag som har hund och jag hör aldrig att folk blir sjuka pga det.

   Är själv ingen hundägare. Där ser man, alltid lär man sig nåt nytt😉

  1. Ja, det är nog inte sååå bra om den hunden med eksem slickar bebisen i ansiktet. Men det har dom säkert koll på. Om nu inte den lilla hunden blivit smittad förstås??? 🤔🤔😥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..