ANNONS

Kan man älska ihjäl sig så skulle jag vara död för länge sen!

/

Hej hörni! Den här veckan började väldigt mycket bättre än förra veckan. Tänk vad tillvaron kan köra ihop sig ibland och vad fort det kan svänga 🙈

Jag har fått så många fina tips ang Cosmo och det tackar jag för. Man blir ju lite uppgiven när ens små pälsälsklingar inte mår bra. Och med våran otur så känns det extra ”motigt” på något sätt. Vi håller verkligen tummarna för att hans ”eksem” går bort efter den här dunderkuren han har fått nu. Hälften av behandling är gjord och han ser väldigt mycket bättre ut. Bara hoppas att det håller i sig sen med.

Mellan alla måsten så hinner vi mysa en hel del. Jag måste bara visa de här bilderna på Mathilde med lillasyster och Toffie. Mathilde är så stolt när hon får hålla Livia-Leonore 💗 och det är nog inte bara Mathilde som är stolt. Titta bara på Toffies blick 😍

l1

L2

Pussar lillmatte så pussar jag med 🐶😘

Livia-Leonore verkar inte klaga, det var ju hur skoj som helst med pussar.

L3

L4

Kan man älska ihjäl sig så skulle jag vara död för länge sen. Denna kärlek man känner för alla sina barn är så enorm.

L5

L7

L6

På tal om tips så fick jag väldigt många tips på Instagram igår när jag efterlyste bra magmedel mot tröga barnmagar. Mathilde har ju sin problematik med maten och det i sin tur ger magproblem. Laxoberaldroppar var uteslutet att ge enligt läkaren på vårdcentralen, men istället så fick vi forlax utskrivet. Det ska blandas ut med vatten eller annan vätska. Kruxet är bara det att forlaxen smakade jordgubbe och grapefrukt. Ni kan ju gissa om Mathilde fick kväljningar och kräktes 😣 Jag vill ju absolut inte äventyra och blanda ut forlaxen i något hon faktiskt tycker om, för tänk om hon inte skulle acceptera det och sluta äta eller dricka det som jag blandar ut det med. Eftersom hon är så begränsad i sin matrepertoar så vågar jag inte chansa helt enkelt.

Det skulle vara toppen om det fanns några droppar som typ laxoberal fast för små barn, de smakar ju inget och det räcker med bara några droppar. Det borde ju finnas tänker jag 🤷🏼‍♀️

Jag ska be läkaren att skriva ut smaklös forlax, då borde det ju inte vara någon fara att blanda ut det i något hon gillar. Om det inte är någon konstig eftersmak vill säga…

3248F44A-7B47-4053-96F9-B32857414C15

Alla tips jag fick var så himlens bra, även om allt inte funkar på Mathilde eftersom hon inte kan äta allt. Men för er som kanske har samma dilemma, med just bråkig och trög mage på era barn. Så vill jag rekommendera er att kika in på mitt instagramkonto, klicka HÄR!

Det måste väl ändå vara social media när den används på allra bästa sätt 💗 När vi kan hjälpa och stötta varandra. Toppen tycker jag!

Hoppas ni haft en fin dag.

Kram / Madeleine

23
94

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00