ANNONS

Min tid och jag är den jag är!

/

Så sitter jag ensam i soffan, alla andra i familjen i sover. Det här är min ”egentid”, har alltid tyckt att detta varit den bästa tiden på dygnet – när alla andra sover och jag får göra precis vad jag vill 😅 Det där kom kanske ut lite fel, men ni förstår säkert vad jag menar. Jag vill ju helst av allt umgås med min familj och mina nära och kära, och det är den bästa tiden på dygnet såklart. Men samtidigt så behöver jag en liten stund för mig själv ibland. Det är otroligt värdefullt för mig att kunna få varva ner, få vara kreativ, få läsa, få titta på en serie, få vara själv. Bara sitta och tänka på ingenting eller skriva några rader för mig själv och för er här. Så nu skriver jag lite…

Idag så pusslade EmmyLou och Mathilde på förmiddagen. Det var länge sedan tjejerna satt med pussel, det kommer i vågor det där med pussel här hemma. Ett tag så ville dom pussla hela tiden, men nu var det länge sedan. EmmyLou tyckte i alla fall att det var jätteroligt tills Mathilde tröttnade och började kasta omkring på alla pusselbitar. EmmyLou blev ledsen och Mathilde levde rövare.

Jag fick säga till på skarpen för att Mathilde skulle sluta. Hon brukar inte göra sådana där saker, men just nu tror jag hon börjar komma in i någon slags trotsålder. Hon testar oss mer och mer. Men det är bra och ett friskhetstecken antar jag, barnen måste ju få testa sig fram. Även om det är på bekostnad av mamma och pappas humör 😂

Varje dag när Micke kommer hem från jobbet så får han ett varmt välkomnande av barnen, sen pratar alla i munnen på varandra, när de ska berätta om sin dag. Idag var pusslet helt klart det hetaste samtalsämnet, EmmyLou kunde inte riktigt släppa att Mathilde förstörde för henne 😅

soppa7

soppa6

Vi hann uträtta lite ärenden på eftermiddagen och jag lyckades faktiskt hoppa ur pyjamasen. Jag kan nog räkna på en hand hur många gånger jag haft ”vanliga” kläder på mig sedan Livia-Leonore föddes 🙈 Är så förbaskat bekväm just nu, orkar inte bry mig om hur jag ser ut. Åkte bort till affären med rödrutiga pyjamasbyxor och ikeahanddukar i behån häromdagen. Jag undrade just varför alla tittade på mig så konstigt 😂 Äsch, jag är den jag är.

AD893898-8B11-4A79-B4F4-986EA2520906

42975379-440C-425C-90F9-CC285C578E78

Kram / Madeleine 💗

17
116

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00