Skönt att bara vara!

I skrivande stund så är det fortfarande torsdag, för dig som kommer läsa det här så har det kanske blivit en ny dag.

Jag inser att jag inte skrivit om något annat än det som hände förra veckan. Deppigt. Är så ledsen över att inte kunna bjuda på en glad fin vardag som oftast här inne annars. Driver kanske just nu världens mest oinspirerande blogg.

Men jag kan inte skriva om något annat nu, hela den här misshandeln upptar hela våran tillvaro just nu. Även om man gör annat och försöker lägga tankarna åt sidan så kommer man på sig själv med att gå och tjuvkika på mobiltelefonen hela tiden. Jag kan ju ha missat ett sms från Wille tex. Jag är inte alls trygg med att han är skolan, men jag är väldigt stolt över att han vill vara där med tanke på hur dåligt han faktiskt mår. Han är modig och stark.

Han känner sig inte trygg men vägrar missa skolan. Det är hans bästa vapen säger han. Kunskapen och utbildningen smäller högre än alla andra slag i världen. När jag är klar med mina studier så har det tryggat min framtid och förhoppningsvis gett mig ett sjukt bra jobb! Ingen ska få förstöra det.

Vem är han egentligen? Är det ens mitt barn undrar  jag ibland? Vem gjorde honom så klok?

EmmyLou och Mathilde tjatade om att gå till lekparken en stund, vi lekte och skrattade. Det var skönt att bara vara.

I helgen ska vi försöka att göra något roligt med barnen, tror vi alla skulle må bra av det.

kram / Madeleine 💗

 1. Nina skriver:

  Tänker på er <3

 2. Eva skriver:

  Du undrar om han verkligen är din son och det är han nog,du verkar vara en sån bra mamma och jag tycker det verkar som du har helt underbara barn. Har följt er på Familjen annorlunda, insta och bloggen och tycker ni är hur underbara som helst. Hoppas allt går bra för William. Kram till er.

 3. Ella skriver:

  Det som hände är bedrövligt, men jag tror dock inte att någon är förvånad. Våld, sexuella ofredanden och trakasserier är vardagsmat i skolan och har varit det länge. Många lärare tar inte itu med problemen. Sen är rättssystemet otroligt slappt i Sverige, särskilt när förövaren är under 18 år.

  Vi måste börja protestera. Jag känner inte någon som tycker att vårt rättssystem fungerar. Folk släpps fria, fall klaras inte upp, så fort förövaren är 17 år blir det lite ungdomsvård.

 4. Eva skriver:

  Usch stackars er❤️ Vad ledsen man blir att det ska vara så här i samhället idag.
  Fruktansvärt! Man önskar man kunde skydda ens barn mot allt ont.
  Hoppas verkligen skolan tar i med hårdhandskarna mot dessa människor! Det måste ni kräva!
  Stor kram till er❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..