ANNONS

Skönt att bara vara!

/

I skrivande stund så är det fortfarande torsdag, för dig som kommer läsa det här så har det kanske blivit en ny dag.

Jag inser att jag inte skrivit om något annat än det som hände förra veckan. Deppigt. Är så ledsen över att inte kunna bjuda på en glad fin vardag som oftast här inne annars. Driver kanske just nu världens mest oinspirerande blogg.

Men jag kan inte skriva om något annat nu, hela den här misshandeln upptar hela våran tillvaro just nu. Även om man gör annat och försöker lägga tankarna åt sidan så kommer man på sig själv med att gå och tjuvkika på mobiltelefonen hela tiden. Jag kan ju ha missat ett sms från Wille tex. Jag är inte alls trygg med att han är skolan, men jag är väldigt stolt över att han vill vara där med tanke på hur dåligt han faktiskt mår. Han är modig och stark.

Han känner sig inte trygg men vägrar missa skolan. Det är hans bästa vapen säger han. Kunskapen och utbildningen smäller högre än alla andra slag i världen. När jag är klar med mina studier så har det tryggat min framtid och förhoppningsvis gett mig ett sjukt bra jobb! Ingen ska få förstöra det.

Vem är han egentligen? Är det ens mitt barn undrar  jag ibland? Vem gjorde honom så klok?

EmmyLou och Mathilde tjatade om att gå till lekparken en stund, vi lekte och skrattade. Det var skönt att bara vara.

I helgen ska vi försöka att göra något roligt med barnen, tror vi alla skulle må bra av det.

kram / Madeleine 💗

20
181

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00