ANNONS

En bra morgon.

/

God förmiddag. Har ni haft en bra morgon?

Här började dagen bra, med solsken och glada miner. Det är inte alls en så dum kombo ska jag säga. Alla var i fas, alla skolväskor packade, alla kläder framtagna. Det rullade som på räls. Älskar sådana morgnar ☺️

Livia-Leonore låg snällt och gosade med sina snuttefiltar. Hon är en väldigt snäll bebis. Ja alla bebisar är ju snälla men ni förstår vad jag menar. Hon är oftast nöjd med livet och gråter sällan, och när hon väl gör det så undrar alla sykonen varför hon gråter? Charlie och Colin blir så till sig när hon gråter och undrar vad som har hänt? Då får man förklara att bebisar gråter ibland för att det är deras sätt att kommunicera. Att de är hungriga, behöver byta blöja, har ont i magen  eller kanske bara vill ha kramar och närhet. Och när bebisen skriker så kommer det mjölk ur mammas tuttar säger Charlie och skrattar. Ja tänk, ganska så finurligt egentligen hur allt hänger ihop.

mamut25

Just nu inväntar jag Micke som ska komma hem och luncha med oss. Och så länge så tänkte jag kika in här och säga hej. Cosmo min trogna vän sitter bredvid mig här och tittar bedjande. Han har hämtat bollen femtioelva gånger nu tror jag 😂 Leksugen skulle jag tro.

5195E7DD-1137-4E54-93D2-BBD73E7ECE65

3E32C2C9-F90A-4BA3-9E47-63442849E15E

Hans eksem och stora sår har försvunnit från nosen efter dunderkuren med medicin. Jätteskönt. Hoppas verkligen inte det kommer tillbaka nu.

Vi hör senare 💗

Kram / Madeleine

1
79

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00