ANNONS

Hurra för Kids!

/

Reklam i samarbete med KidsBrandStore

Våran favoritbutik @kidsbrandstore fyller 8 år och idag drar firandet igång med 20 – 70% rabatt på allting ( ej parajumpers ) 👏 Perfekt läge att handla fina märkeskläder till tonåringar. Det finns allt från Gant, Calvin Klein, Polo Ralph Lauren, Sail Racing och mycket mycket mera 😃

För att krydda det här firandet ännu mera så har jag en kod till er 🤩 Med min kod:ILMRUD8 får ni ytterligare 8% off på all rea! Super va! Älskar när kläderna inte kostar skjortan, så passa på att fynda!
Rabatten gäller fram till sön 22/9. För att komma direkt
 till KidsBrandStore så kan ni klicka HÄR!


Den här bilden här nedan är Colins absolut bästa bild om han själv får säga. Så helt ogenerat så skulle han nog bli väldans glad över all ytlig bekräftelse ni vill ge honom. Yes det är hans egna ord 😂 Mamma visst är jag snygg!?

Vi har handlat hos KidsBrandStore sedan de öppnade, det var nästan i samma veva som vi var med i Familjen Annorlunda första gången. Vi spelade in våran första säsong 2010 och det visades 2011 på teve. Så himla roligt att det går så bra för ”Kids” 😀

Engla-Frejas älskar deras kläder, och det finns något för alla. Även om det är märkeskläder så behöver det nödvändigtvis inte vara dyrare än att handla på ex Lindex eller HM. Och när de kör dessa erbjudanden så kan man göra riktiga fynd👏🏼

Hoppas ni hittar en massa fint!

Kram / Madeleine 💗

4
59

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00