Hurra för Kids!

Reklam i samarbete med KidsBrandStore

Våran favoritbutik @kidsbrandstore fyller 8 år och idag drar firandet igång med 20 – 70% rabatt på allting ( ej parajumpers ) 👏 Perfekt läge att handla fina märkeskläder till tonåringar. Det finns allt från Gant, Calvin Klein, Polo Ralph Lauren, Sail Racing och mycket mycket mera 😃

För att krydda det här firandet ännu mera så har jag en kod till er 🤩 Med min kod:ILMRUD8 får ni ytterligare 8% off på all rea! Super va! Älskar när kläderna inte kostar skjortan, så passa på att fynda!
Rabatten gäller fram till sön 22/9. För att komma direkt
 till KidsBrandStore så kan ni klicka HÄR!


Den här bilden här nedan är Colins absolut bästa bild om han själv får säga. Så helt ogenerat så skulle han nog bli väldans glad över all ytlig bekräftelse ni vill ge honom. Yes det är hans egna ord 😂 Mamma visst är jag snygg!?

Vi har handlat hos KidsBrandStore sedan de öppnade, det var nästan i samma veva som vi var med i Familjen Annorlunda första gången. Vi spelade in våran första säsong 2010 och det visades 2011 på teve. Så himla roligt att det går så bra för ”Kids” 😀

Engla-Frejas älskar deras kläder, och det finns något för alla. Även om det är märkeskläder så behöver det nödvändigtvis inte vara dyrare än att handla på ex Lindex eller HM. Och när de kör dessa erbjudanden så kan man göra riktiga fynd👏🏼

Hoppas ni hittar en massa fint!

Kram / Madeleine 💗

 1. Så fina barn du har❤ vackra bilder lägger du alltid upp. Hoppas ni som familj mår bättre efter det som hände eran son. Vi har varit med om samma sak. Min son fick hjärnblödning av slagen mot skallen från baseballträ. Han blev helt döv på ena örat. O dom knivskar honom i ansiktet. I hans egna hem. Det var fruktansvärt som förälder o gå igenom detta. Vi lider fortfarande fast det hände 2013. Men Vi har hållit ihop. Vi är bara 5 stycken i familjen men så tajta tillsammans. Hoppas ni pratar om det som hänt även om det är jobbigt o finns för varandra. Hela familjen blir ju drabbad när något sånt händer. Tänker på er o hoppas ni mår bättre. Många kramar från en som vet vad ni går igenom❤

 2. M skriver:

  Alla ungarna är fina i fina kläder

 3. Kina skriver:

  Colin vilken blick du har. Är det fotomodell du vill bli? Men alla barnen var fina på bilderna. Saknar verkligen er i familjen annorlunda. Vad många år sedan de var. Ha en fin helg.

 4. anne skriver:

  Fina barn du har…
  Å.ja…Colin.. Du är grym👍
  Fotomodell planer?❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..