ANNONS

Tjusiga färgskalor och mycket grubbel…

/

Så blev det en ny vecka igen.

William blev hemma, av olika anledningar. Jag orkar inte riktigt skriva om det just nu. Det har hände en del saker i helgen, den här misshandeln med de inblandade verkar aldrig ta slut. Det är på riktigt en otäck utveckling. Det kommer ordna sig och allt det här kommer lägga sig. Någon gång snart hoppas jag. Men en just nu är det lite kaos. Det finns så mycket jag skulle vilja spy ur mig så ni anar inte.

Jag är orolig för hur framtiden kommer att se ut för våra barn. Om det är som det här nu i vårt samhälle, hur ska det då bli om några år?

För att inte grubbla ihjäl mig så har jag fått sysselsätta mig med annat. Sådant som får mig på bättre humör och som äter upp energin så jag kan somna på kvällarna. Jag har dragit igång projektet – slutför projektet 😅🙈 Ni vet, man kan börja renovera hit och dit och sen helt plötsligen kommer något emellan och då struntar man i att slutföra med det typ viktigaste, lister och annat bra att ha.

Med mitt lilla fokusproblem eller som Micke säger impulsproblem så har jag nu på vägen kommit på att jag vill göra om lite (igen). Tror ni Micke är glad på mig hehe 😂 Äsch, ombyte förnöjer, och det kommer bli så rackarns fint. Ska visa lite bilder imorgon.

På tal om att renovera, det ända vi inte har renoverat i huset är toaletten på övervåningen. Det skulle vara drömmen att få i ordning på det. Man kan ju ”snabbrenovera” och måla själv. Men jag skulle hellre vilja kakla och göra om det ordentligt.

toa1

Ni ser ju vilka tjusiga färgskalor det är på toaletten 🙈

Förutom hemmafix så har jag idag också hunnit följa med Victor till läkaren. Han har en krånglig mage och har sökt för den i evigheter, men inte förens nu tar de tag i det. Äntligen!

Nu går ögonen i kors, bäst jag slutar skriva. Men vi kan väl hörs imorgon till kaffepausen?

Kram / Madeleine 💗

22
121

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00