ANNONS

Världens sötaste kanin, träningsvärk och tonårsrum.

/

Söndagsgos med våran lilla kanin 💗 Helgen har gått i rasande fart och vi har bara hunnit med hälften.

Vi har fått nya soptunnor och därför måste vi gräva ur för att få plats med dom. Micke har jobbat i helgen så tiden har inte riktigt räckt till. Men i veckan som kommer så måste vi ta tag i det (läs Micke😅).

Tänk att Livia-Leonore vuxit i dom här kläderna som jag köpte när hon låg i magen. Det var ju faktiskt dom kläderna jag visade i samband med att vi gick ut med graviditeten.

Älskar dom här kläderna 🐰

livia40

livia41

Tröttsamt när mamma vill ta kort. Man kan ju bli trött för mindre haha. Gullungen.

livia42

Nu ska vi åka in till Linköping igen en snabbis. Jag har ett jobbärende och sen ska vi passa på att handla lite till Engla-Frejas rum som vi håller på att renovera. När Victor flyttade hemifrån så tog hon över hans rum och vi har inte gjort något med det förens nu. Hon vet precis hur hon vill ha det och jag tror det kommer bli superbra. Som hon har längtat efter att få göra iordning sitt egna lilla krypin 💗 Nu blir det ett riktigt tonårsrum.

Bäst att sätta fart nudå, jag har en galen träningsvärk. Och varje lilla rörelse känns i hela kroppen. Jag har börjar träna lite smått igen, det har chockat kroppen om man säger så 😂 Herregud så otränad jag är. Men nu måste jag börja ta hand om kroppen igen.

Hörs senare!

Kram / Madeleine

6
107

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00