Jag är lyckligt lottad!

Tittut! Det är Livia-Leonores nya favoritlek 🙂 Det är så häftigt hur snabbt de utvecklas de små liven. Hon skrattar och hänger med, följer minsta lilla som händer runtomkring.

Hon är för det mesta en glad tjej, så fort någon möter henne med blicken så kommer det ett litet leende.

Jag tror jag älskar ihjäl mig! Alla barnen är så fina mot henne. Även om de kan tjivas och retas mellan varven så är de samtidigt så måna om varandra. Och så fort de kommer hem från skolan så springer de fram och pussar och kramar sina småsyskon.

Har svårt att greppa att den här lilla människan låg i min mage alldeles nyss. Svårt att förstå att alla elva legat där inne. Kroppen är fantastisk och jag är så oerhört tacksam för att det gått så bra alla gånger. Tänker ofta att jag haft en väldig tur. Det är inte en självklarhet att få barn och jag är lyckligt lottad som fått så många ♥

nya14

Livia-Leonore ♥

Igår beställde jag en vinteroverall till den här lilla pinglan. Jag har gått igenom de andra barnens overaller och tänkte kanske att hon kunde ärva Mathildes eller EmmyLous gamla, men eftersom de är födda mars och i september så passade inte storlekarna. den ena var för liten och den andra var alldeles för stor, rackarns också. Micke kallar mig för ”spara bra att ha” hahaha. Men den här gången så spelade ju det ingen roll.

Men jag hittade en fin overall på Kappahls rea, så bra när man kan fynda. Det blev en del till Charlie, Colin och Adam också. Tycker de är inne i en väldans tillväxtfas nu. Adam har dragit iväg på längden.

nya15

Eftersom Micke är ute på älgjakt hela den här veckan så passar han på att mysa med barnen så mycket han kan. Han åker tidigt på morgonen innan alla har vaknat och kommer hem sent på kvällen när det är dags att gå och lägga sig.

William ser framemot att njuta av viltgryta framöver efter en god lyckad jakt. Han gillar verkligen vilt. Fick hem reklam från hemköp (tror jag det va?) med ett nytt recept på vilt, det ska vi prova.

nya10

Cosmo håller ställningar här hemma. Fina fina Cosmo. Så glad över att hans fula eksem och sår är borta efter den där ordentliga behandlingen som han fick. Det har än så länge inte kommit tillbaka så vi håller tummarna för att det håller sig såhär nu.

Någon skrev och frågade vart Buster är nu? Och jag har nämt det tidigare, men kan berätta igen. Han finns fortfarande kvar i familjen men bor hos farmor och farfar. Där får han vara ensamhund vilket har gett honom ett helt annat lugn. Numera behöver han inte valla en massa barn och känna att han behöver hålla koll på alla. Det var en stressade faktor för honom. Han är världens finaste och snällaste nallebjörn och vi är glada över att han får ett lugn nu ♥

Cosmo är motsatsen till Buster, väldigt lugn och cool i lynnet. Han stressar inte upp sig i onödan kan man säga 🙂 Toffie och Devil är likadana. Det är en ynnest att låta barnen få växa upp med djur.

cossy1

Prinsen ♥

Till barnens stora förtjusning ska vi idag planera för kommande halloweenparty. Ju läskigare desto bättre. Roligt för dom att ha något att se framemot.

Kram / Madeleine

 

 1. Hej, underbart med alla djur. Har ni parat toffie än? Vi ska para vår papillon nu i månadsskiftet när hon löper. Det blir tredje kullen, vi harem pomeranian till pappa. Helt underbar blandning och så modiga i lynnet 🐶

 2. N skriver:

  Vill bara tipsa om att prova att äta enligt Fodmap. En dietist hjälpte vårt barn med det, och det gjorde underverk för magen! Har svår ibs.

  Bra att ni står på er gällande misshandeln! Kämpa! ❤️

 3. Ingmari skriver:

  Åh…har ni fina Devil kvar fortfarande?

  1. Ja än så länge finns han kvar hos oss ❤️❤️ Familjens trogna vän ❤️

 4. Kina skriver:

  Fina bilder på lilla tjejen och hunden. Hoppas det blir bättre och att hela familjen kan känna sig trygga.

 5. Josefin skriver:

  Hej! Kan inte du skriva lite mer om vad ni har för husdjur och hur gamla de är osv. Känns väldigt rörigt just nu haha. För mig alltså. Har inte riktigt fått kläm på hur många hundar ni har och så skrev du ju för ett tag sen att det var någon var gammal och dålig, hur mår han nu? All kärlek till er familj, kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..