Vilken resa vi har gjort!

Innehåller reklam

Lite deppigt här hörni! Febern har kommit på besök, och jag är såååå slut! Känner mig helt dränerad på energi och jag vill bara sova. Och gråta lite. Helst förstörd då haha!

Ja men faktiskt, jag kommer inte ens ihåg när jag hade feber senast. Så jobbigt. Bebis mår inte heller bra, jag som trodde att det kunde varit tänder på g. Kanske inte då eftersom jag också mår dåligt och har feber nu. Det jobbiga är att jag fått en förkylning i ögat, japp du läste rätt. det är svullet och värker. Och huden runtomkring är precis rynkig. Känner mig som världens tjusigaste för tillfället.

babybjörn9

Måste bara visa den här fina bärselen från BabyBjörn. Älskar att kunna bära min älskling nära. Hon gillar det också ♥

Bärselen One är från BabyBjörn höstkollektionen Soft Sprinkles.

”Bärsele One är en mjuk och ergonomisk bärsele som underlättar för föräldrar att ge sitt barn den viktiga närheten och knyta an direkt efter födseln. Tyget är följsamt och man kan både se och känna att den nyfödda bebisen bärs i en naturlig position med ryggen i c-kurva. Föräldern kan på egen hand lätt och säkert växla mellan de olika bärsätten inåtvänt, framåtvänt och ryggbärande när barnet är redo. Den steglösa justeringen av bärselens storlek, sittyta och huvudstöd gör att den kan anpassas i takt med att det lilla nyfödda barnet växer och behoven förändras samt när det är flera olika personer som använder bärselen. Bärsele One har ett rejält midjebälte och vadderade axelband som avlastar rygg och axlar och gör det bekvämt att bära barnet från nyfödd upp till tre års ålder. Det lilla barnet sitter säkert och bekvämt samtidigt som föräldrarna har händerna fria”.

Svårt att inte gilla den här bärselen eller hur!? Jag skulle kunna bära Livia-Leonore hur länge som helst i den. Är ni intresserade av att skaffa en egen bärsele från BabyBjörns senaste kollektion Soft Sprinkles så hittar ni den HÄR! 

babybjörn10

Jag försöker hålla humöret uppe trots sjukdomar och annat knas. Jag är ju trots allt en väldigt glad person. Alltid en optimist. Det måste man vara annars skulle livet vara tråkigt.

Men vi har haft en jäkla höst med allt som varit och är. Mycket ska man vara med om.

babybjörn5

På tal om mycket, jag har såååå mycket roligt som är på gång också. Och jag är så innerligt glad att jag har mina trogna bloggläsare att få dela detta med.

Ni är med mig i både upp och nedgångar. Hur länge har jag bloggar nu egentligen? Har jag någon som varit med sedan det begav sig? Och är det någon som minns hur och varför jag började blogga?

Jag har lärt mig så otroligt mycket genom bloggen, genom alla nya möten med människor. Har fått äran att lära känna människor som idag kommit att bli några av de närmsta jag har. Till största del så har jag bara positiva upplevelser genom bloggen och genom min plattform.

Men jag har också lärt mig hur elaka människor kan vara. Sådana som jag trodde var mina vänner, det är ett slag under bältet som gjort ont. Att vara snäll kommer man oftast längst med, men det kan också straffa sig om man är alltför godtrogen.  Oavsett så är jag helt övertygad om livet lite handlar om att ge och ta, så what goes around comes around (och det verkar det ha gjort på sina olika sätt och vis!). Klyschigt men sant! Och de jag syftar på känner sig säkert träffade om de läser det här, vilket jag är helt övertygad om att de gör. Nu är inte jag den som är den, alla gör vi fel men tänk att en ursäkt kan sitta så förbaskat långt in hos vissa. Det är liksom alltid enklare att ge någon annan skulden för allt så man slipper erkänna sina fel och brister. Måste vara jobbigt att vara så felfri och perfekt hela tiden tänker jag. 

Sen har jag ju haft några troll hit och dit på bloggen. och de kommer man aldrig få bort. Tyvärr.

Att vara snäll kostar ingenting, att ge ett leenden betyder oftast att du får ett leende. Glädje föder glädje. Bra att påminna sig om det ibland.

Men annars så, herregud vilken resa vi har gjort med bloggen ♥

Är det något ni saknar här på bloggen? Ni får väldigt gärna komma med inputs vad ni tycker jag saknar. Vill ni kanske ha mera outfitbilder? Mera om bebis? mera om de andra barnen? Inredning? Träning? Mat? Debatt? You name it, berätta gärna vad NI vill se mera av ♥

babybjörn11

Apropå mat. Jag testade att laga en sak för ett tag sedan som jag glömt visa er. Det ska jag uppdatera om imorgon. Hiss eller diss, det får ni bestämma.

Sov gott fina ni ♥

Kram / Madeleine

 

 1. Cissi skriver:

  Frågestund hade varit kul! 😊

 2. Cissi skriver:

  Jag upplever att det är mycket ”planering” och ”perfektion” över de bilder och inlägg som läggs upp. Hittar inga bra ord då jag är lite dålig på att uttrycka mig, därav snöffarna 😅 Jag skulle vilja läsa mer om er vardag. Mer vardagsbilder och kanske kortare men tätare uppdateringar. Få mer inblick i er vardag. Alltså vad ni gör och hittar på. Hur ni delar upp er. Hur nattningarna går ihop. Middagar. Menar då att bara få veta vad ni äter vissa dagar, för att kanske få lite inspo. Inspo på mat som kan lagas till många munnar. Du kanske sitter på många ugnsplåts-rätter? 😅 Menar inte nödvändigtvis ”perfekta” bilder i flera vinklar med tillhörande recept nu, utan tex bara ett enkelt ”idag åt vi kycklingklubbor och ugnsrostade rotsaker med sås” 😁 Har undrat om ni alltid lägger tid på att ”duka fint” alla middagar eller om det mer är till helg/fest samt då du delar recept på bloggen?

  Har barnen stående ansvarsområden hos er? Typ renbädda sina sängar, gå med sopor, duka, städa, hänga tvätt, vika sin egna tvätt etc. Eller hjälper dom till då ni ber dem bara? Är du sån som vill göra allt i hemmet och för barnen eller tycker du det är viktigt att dom får lära sig hushållssysslor och ha eget ansvar som växer med åldern? 😊

  Stora familjer har alltid varit intressant för mig. Faschinerande och spännande att följa för att se hur allt går ihop. Har själv en liten ”hög” med barn här hemma men upplever känslan lite som när man bara hade 2 barn. Inget speciellt 😂 Det är nog bara andra som ser en familj med många barn som just ”stor och annorlunda”, man ser det inte själv. Jag älskar förvaring och sådant. Hur man lägger upp och håller ordning på saker i hemmet. Säsongsshopping till barnen. Sånt är oxå intressant att ta del av (kläder överlag, inte specifikt märkeskläder. Budgettips är uppskattat!). Kläd/skoförvaring, sopsortering m.m. är oxå intressant. Hur ser en vardagskväll ut, fredagskväll.. Hur ser DIN kväll ut, när du återhämtar dig? Mina kvällar efter barnnattning innebär te med honung och en tidning/bok eller lite planering för kommande dag. Hur delas läxor upp etc etc som inte är alltför privat 😊 Men gud nu blev det jättemycket här och i konstig ordning. Allt bara poppar upp! 😳🙈😅🤪😄

  Sen har jag funderat över VAD du jobbar med då du tycks ha fullt upp med jobb hela dagarna medan barn är på skola. Eftersom det inte syns på bloggen kanske du har lust att berätta och dela med dig mer av det du gör i jobbet? Fotograferingsuppdrag, nagelfix, samarbeten eller vad du nu gör 😃

 3. Elin skriver:

  Tack för många bra tips! Har funderat på bärsele till vår kommande bebis. Finns ju såå många varianter att välja mellan. Så svårt att veta vad man ska välja så uppskattar tipsen du kommer med😊

 4. Anette skriver:

  Hade gärna sett bilder från inuti huset och planlösningen och var alla sover etc. :).
  Tycker också du verkar att ha haft det tufft :(. hemskt med er pojke som blev misshandlad och så de cellförändringar du har. Hoppas innerligt att det vänder nu!! Du har ju en fin familj :). Kramar från Finland!

  1. Jag ska göra en ”housetour” någon dag och visa hur vi bor lite närmare 🙂

   Ja, det har varit och är en tuff höst för oss. Många sömnlösa nätter med mycket tankar. Jag försöker att inte låta det negativa ta överhand i bloggen, tänker att det kanske inte är så roligt för er att läsa om allt sånt hela tiden.
   Men du har rätt det är tufft! Försöker ta en dag i taget och se allt det fina i livet för att inte gå under.

   Tack snälla, KRAM!

 5. Jag skulle vilja se alla rum i huset. Lite förvaringslösningar. Var förvarar ni alla vinter/sommarkläder? Vill oxå veta vilja städrutiner du har? Hur lägger du upp dagarna? Vad börjar du dagen med tex dammsuga, tvätta mm.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..