Höstlov, förkylningar och min lilla cirkusprinsessa.

Höstlov och allt vad de innebär. Huset fullt av barn, älskar det! Älskar att ha barnen nära. Men lika mycket som jag älskar det, lika mycket kan jag bli galen på dom små raringarna.

Speciellt på våra ”trillingar” Adam, Charlie och Colin. Gaaaah det känns som om mitt huvud skulle kunna sprängas mellan varven. De kan liksom inte vara med varandra och de kan inte vara utan varandra heller. Tre starka viljor, som både är lika och olika.

Jag som trodde att det var mera typiskt att tjejer/systrar kanske kunde vara sådär lite mera ”retliga”. Jag vet ju inte för jag har inga systrar, ensam tjej med en massa bröder. Ja dessutom så är jag ju sladdas också, så man skulle nog kunna säga ensambarn. Men man har ju hört om att flickor kan vara lite mera jobbiga än pojkar när det kommer till syskonbråk. Phööö det är bara struntprat 😀 Här hemma är det i alla fall inte så.

Vi har som ni säkert sätt varit sjuka. Min förkylning har gått igenom de klassiska fyra faserna, toppat med en förkylning i ögat dessutom. Ni fattar ju, nu snackar vi verkligen jätte-bebis-syndrom. Hahaha, usch och fy. Men tack gode gud så mår jag bättre nu. Det var så länge sedan jag hade feber, hade glömt hur ynklig man kan bli.

stoff2

stoff1

Unnade mig lite ljus när jag var i den lokala blomsterbutiken. Blev så glad när jag såg att de tagit in STOFF NAGEL ljusstakar i sitt sortiment. Jag har nämligen haft mina i ett par år men glömt att köpa ljus varje gång jag tänkt att göra det. Men nu så äntligen kunde jag köpa på mig några paket med ljus. Och nu fick ljusstaken också komma till sitt rätta, för visst är den fin ♥

stoff4

EmmyLou EmmyLou, min lilla cirkusprinsessa. MINI(me) tänk vilka små versioner jag har av mig själv. Eller mormor som mormor skrev i ett sms igår. EmmyLou är väldigt lik sin mormor, läskigt lika när man tittar på gamla bilder från när min mamma var liten. Tyvärr finns det inte så mycket bilder på min mamma som liten, hon är adopterad.

em1

Idag ska jag försöka pryda de nymålade väggarna i vardagsrummet med nya tavlor. Jag har beställt posters som jag sätta in i ramarna. Jag har också tänkt att framkalla egna foton som jag ska försöka få ihop på ett snyggt sätt. det värsta är att jag aldrig kan bestämma mig för hur jag vill att tavlorna ska sitta på väggen. Därav att de alltid står på golvet mot väggen.

Hade tid till bvc idag också, men det fick jag ställa in eftersom barnen inte är helt friska. Rackarns också, det är väl andra eller tredje gången jag får ställa in vaccination. Blir så trött på det! Men nu är det ju som det är, jag vill inte ge vaccination när barnen inte är helt friska.

Nu ska vi äta sen frukost, återkommer med en update hur det går med alla tavlor.

Kram / Madeleine ♥

 1. Hej aprå på förskylningar har du tips på en bra febertermometer till en nyfödd?
  Älskar din blogg ❤️

 2. Maria skriver:

  Hej!
  Vilken fin vas, var kommer den ifrån?
  / Maria

   1. Maria skriver:

    Verkligen hur fin som helst, är den köpt nu?

 3. Sissi skriver:

  Har du läst vad vaccin innehåller? Gör det först tycker jag.

  1. Jo ja, jag tycker det är lite jobbigt. Men samtidigt tänker jag att det troligtvis skulle vara jobbigare om barnen skulle smittas av något… Skulle aldrig förlåta mig själv då!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..