ANNONS

Skitskraj, men just idag mår jag faktiskt jättebra!

/

Har precis nattat en febrig liten Mathilde. Stackars liten att vara sjuk, hon har det verkligen tufft. Eftersom Mathilde har en ätstörning så påverkas hon ju ännu mera när hon blir sjuk. Vi får verkligen kämpa för att få i henne näring, det ända hon går med på just nu är saftsoppa. Så länge hon får i sig vätska så är jag inte jätteorolig. Men det är värre att få i henne febernedsättande. Hon vägrar ju svälja, kräks rakt ut. Så det enda vi kan ge henne är suppositorier, och måste man så måste man. Annars så är jag lite emot det när barnen blir större.

Suppositorier är ju inget någon vill ha, och på något sätt heller tycker är trevligt. Men just när det kommer till barn så kan det ge men. Jag läste en avhandling för länge sedan som en barnpsykolog skrivit. Den handlade just om att ge barn ”suppar”. Efter det så har jag undvikit det så mycket som det går. Men som sagt, måste man så måste man, punkt.

Idag har vi egentligen inte gjort så mycket, vi ha kurerat oss och bara tagit det lugnt. Micke har avlastat och vabbat, medan jag sovit. Hade inte orkat en dag till, någon gång måste man få sova.

Jag skulle egentligen opererat mig idag för cellförändringar. Men jag valde att avboka det och begära flera undersökningar innan. Så efter många samtal med både läkare och sköterska idag så har vi kommit fram till att jag ska få lämna nya cellprover och göra någon annan slags undersökning innan det blir dags för operation, om det nu blir så? Allt beroende på vad dessa undersökningar säger.

Såg att jag fick någon kommentar om detta. ”Förmodar du fått lugnande besked då blogg och insta spritter av positiv input om jackköp, åtgärd av ”fulben” osv.” Ja, nä alltså, nej(!), det här har ätit upp mig inifrån i flera veckor och gör det fortfarande. Jag har mått så sjukt dåligt, psykiskt dåligt. Jag vet att man inte ska kasta in handduken och tro det värsta. Och jag är ju världens mest positiva annars. Men tro mig, man blir skiträdd! Och man mår inte alls bra 🙁 Allt annat vore ju kanske konstigt. Eller?

Trots att jag fått så många snälla, gulliga, fina och lugnande kommentarer så blir man skitskraj. Jag har i princip skrivit mina avskedsbrev till barnen i tankarna. Jag vet, sååå dramatiskt! Men man blir kanske lite knäpp.

Så nej livet spritter inte av positiv anda just nu, även om det ser ut som så på bloggen och Instagram. Jag försöker bara ”överleva” tills jag vet mera. Det hjälper ju inte mig att jag skriver om hur förbaskat dåligt jag mår. Det hjälper inte heller om jag sjunker ihop och gråter hela dagarna. Jag måste sysselsätta mig med saker för att inte tänka på det hela tiden (vilket jag ändå gör). Jag vill inte oroa barnen i onödan heller, de skulle säkert inte må så bra av att mamma var ledsen hela tiden.

Så förlåt om jag inte alltid visar och delar med mig av allt. Jag förtränger det, för jag måste.

Men jag mår bra, just idag mår jag faktiskt jättebra och det är jag tacksam för ♥

Har haft en liten diskussion med mina ”trillingar” idag. Vi har bråkat lite om tv-spelen. En vill så, den andra vill si och den tredje retar gallfeber på det två andra. Hahaha! Jag sliter mitt hår!

Detta liv om ett jäkla tv-spel! Så onödigt. Men för barnen är det ju superviktigt och det får man väl försöka att tänka på. Vi löste i alla fall bråken till slut 🙂

Nu ska jag gå in och beställa lite bra hudprodukter till Engla-Freja. Hon är i puberteten och med det så kan det ju också följa acne och dålig hy.

Nu är ju inte jag ett proffs på hudvård eftersom jag i hela mitt liv bara tvättat mig med tvål och vatten. Som min mamma skällt på mig hehe. Men jag har ju lärt mig med åren, och tar bättre hand om min hud idag. Det är ju bättre än aldrig, och nu tycker jag att det är ganska roligt också faktiskt.

Läste att Clinique hade vunnit nått sånt bäst i test när det kom till acne. Så jag hittade en Anti-Blemish Solutions 3-Step Skin Care System som jag ska beställa. Håller tummarna för att det är bra mot acne och orenheter som kan bli.

Ta hand om er!

Kram / Madeleine

30
107

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00