Han sa precis det jag befarat!

Jaha då var det sjukstuga igen. Det kunde jag ju i och för sig räknat ut att det skulle bli, eller jag borde anat det i alla fall.

Har själv känt mig sisådär i kroppen, just ikväll har jag världens frossa. Kan ju också bero på att jag sovit extremt lite de senaste dygnen.

Livia-Leonore har haft det jobbigt med hosta hur länge som helst. Tyckte det blev bättre förra veckan men nu de två senast dagarna så har det blivit värre igen. Idag när jag hade en tid på BVC med Mathilde så passade jag på att ta upp hostan igen med sköterskan. Hon är så himla rar och trevlig. Sist vi var hos henne så gick hon och hämtade läkaren på en gång så han kunde lyssna på Livia-Leonores hosta. Då fick vi Mollipect utskrivet vilket tyvärr inte har hjälpt.

Jag har erfarenhet av astma och förkylningsastma och har misstänkt att Livia-Leonore kanske lider utav det. Så sköterskan hämtade samma läkare idag igen och han sa precis det jag befarat, jag tror din lilla tjej har fått förkylningsastma! 

Lilla hjärtat ♥ Så idag hämtade ja ut en hel påse med medicin från apoteket som ska hjälpa oss. Sååå tråkigt att även hon fått det här. Jag hoppas att det blir lindrigt ändå. Oliver när han var liten hade det väldigt jobbigt med astma, men idag är den så gott som borta. Så jag håller tummarna för att det växer bort väldigt snabbt.

adis2

Adam och Tuvis var också hemma idag. De känner sig inte heller friska. Det är väl det tråkiga med hösten och vintern, alla sjukdomar som kommer och går.

adis1

 Älskade barn ♥

adis3

Men vilken dag jag haft hörni. Den där känslan av att känna sig otillräcklig gav sig verkligen till känna idag.

Skjutsa barn till skolan, ta hand om sjuklingar hemma. Rasta hundarna. Besök på BVC, besök hos läkaren, Hämtade Victor och följde med honom till försäkringskassan (det tog en jäkla tid). Besök på apoteket. Åka och handla. Hämta barn på skolan igen. In på skolan för att leta efter försvunna kläder. Tänk vad bra det kunde vara om andra respekterade sitt och andras. Blir så irriterad över att kläder försvinner. Skjutsade hem Victor igen. Hem och laga mat. Läsa läxorna med barnen. Det skulle varit bra om jag nyttjade tiden ännu mera effektivt och hunnit med att tvätta ett par maskiner tvätt också. Men jag orkade faktiskt inte.

Istället så överföll jag snoken med näsdroppar och chockade kroppen med panodil zapp. Till efterrätt så blev det fruktfat och Wahlgrens värld.

Nu ska jag krypa till kojs. Håll tummarna för att jag får sova inatt. Imorgon tar vi nya tag ♥

Kram / Madeleine

 1. Lina skriver:

  Men NEJ! färga inte ditt vackra unika blonda hår brunt!! du är såå vacker som blond och var stolt över det! Snart är det ju lucia med och då lyser du i mörkret:)

  1. Millie skriver:

   Fast brunt har ju fördelen att slippa det jär med utväxt! Finns många fina bruna färger. Någon nötbrun färg kanske? Mörk tror jag blir för stor skillnad, svårt att vänja sig.

 2. Karin skriver:

  Hoppas de blir bättre med åren. Så jobbigt med sånt. Er fina lillan❤❤❤

 3. Karin skriver:

  Är det bara jag eller ser dina barn ut som kopior av varandra och av sin pappa som bebisar? Nu har jag inte koll på alla men de jag sett.

 4. Sanna skriver:

  Min dotter har kronisk astma, en väldigt jobbig sådan som kräver medicinering dagligen. Hon är 8, blir 9 i feb, men behöver medicin för 12-17 åringar för o ens klara av o kunna springa! Hon fick medicinen strax innan sommaren o sen dess har hon kunnat börjar springa o hänga me kompisarna när de springer. Mitt lilla hjärta ❤ så skönt o äntligen kunna göra det utan o hosta konstant! Dock blir astman väldigt jobbig vid minsta förändring. Som tex vädret, dofter, virus (som inte ens märks på henne men kan finnas i kroppen) då hostar hon konstant, o då menar jag verkligen konstant! O det varar i 4-8 veckor. Flera ggr per år. Nu är hon inne i en sån period o jag tycker så synd om henne!
  Hon hade mycoplasma när hon va 3-4 år. Gick obehandlat i nästan 8 månader då ingen tog tag i o utredde trots ständiga besök hos läkare. De tror att det kan va pga den som hon fått sån problem me hostan. Så frustrerande!! Tycker så synd om henne! Varit några vändor till akuten när inga mediciner hjälpt. Jag har förkylningsastma. Märker av den strax innan en förkylning bryter ut. O så är jag känslig mot väderomslag! Men det är inte i närheten av hur hon har det. Skulle dock hellre ha det o hon slapp 😔

  Hoppas ni piggnar på er o medicinerna hjälper!🌸

  1. Karin skriver:

   Vad jobbigt!! Så synd om din dotter måste va super jobbigt. Är det något som kan bli bättre med åldern? Hoppas verkligen det. Lilla flicka ❤❤❤

   1. Sanna skriver:

    Karin, Tack!❤ Nej, de tror inte det kommer bli bättre tyvärr.. Hon håller fortfarande på o utreds om det finns nå mer de kan göra åt den hemska hostan hon får hela tiden. Men än har de inte hittat nåt som hjälper. Mer än stark hostmedicin (cocillana) Men är glad att läkaren iaf inte ger sig. Han säger att hon absolut inte ska behöva ha det så här!

  1. Linda skriver:

   Hej, så tufft hon har det din dotter. Jag undrar lite om det där med mycoplasman. Vi har det i huset nu. Äldre sonen och pappan behandlades för mycoplasmalunginflammation för 2 veckor sen. Nu är det min och dottern tur. Även vi får behandling mot lunginflammationen. Mellansonen däremot har det bara i halsen och inte lunginflammation så på honom får det läka ut själv. Hur mådde din dotter när hon hade det? Det ska ju gå över av sig själv på ca 4 veckor om det inte blir lunginflammation har vi fått höra. Hur kan hon ha haft det så länge? Hoppas okej att jag ställer frågor! Tack på förhand!

   1. Sanna skriver:

    Linda, Ja, alltså hon gick så länge o de va väldigt förvånade över att det inte utvecklades till lunginflammation. Men det satte sig så att hon hostade dygnet runt. Hon fick medicin för det o bara efter nån vecka vart det stooor skillnad. Men de sa att det kunde ta månader för henne o återhämta sig. När hon hade det va hon trött jämnt, o orkade inte så mkt. Det tog henne sen nästan 3 mån innan hon vart sig själv. O vilken skillnad!! Så mkt piggare o gladare!
    När vi till slut, på eget bevåg, sökte hjälp hos en barnspec mottagning vart de först arga att vi låtit henne gå så så länge. Men när vi förklarade hur många vändor vi varit till både vc o akuten, o de kollade o såg det, vart de så arga på dom läkare som inte utredde henne vidare. Va tom en sköterska som sa att det lät som mycoplasma men läkaren viftade bort det helt. Hennes farmor hade även haft det o hon hamnade på sjukhus för lunginflammation. Ändå lyssnade de inte… Så ledsen för dotterns skull, o framför allt om det nu blivit sviter efter det som ännu sitter i 😔 Gör absolut inget att du frågar! O hoppas verkligen ni blir pigga snart!!🌸

 5. Malin skriver:

  Krya på er! 💞

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..