ANNONS

Han sa precis det jag befarat!

/

Jaha då var det sjukstuga igen. Det kunde jag ju i och för sig räknat ut att det skulle bli, eller jag borde anat det i alla fall.

Har själv känt mig sisådär i kroppen, just ikväll har jag världens frossa. Kan ju också bero på att jag sovit extremt lite de senaste dygnen.

Livia-Leonore har haft det jobbigt med hosta hur länge som helst. Tyckte det blev bättre förra veckan men nu de två senast dagarna så har det blivit värre igen. Idag när jag hade en tid på BVC med Mathilde så passade jag på att ta upp hostan igen med sköterskan. Hon är så himla rar och trevlig. Sist vi var hos henne så gick hon och hämtade läkaren på en gång så han kunde lyssna på Livia-Leonores hosta. Då fick vi Mollipect utskrivet vilket tyvärr inte har hjälpt.

Jag har erfarenhet av astma och förkylningsastma och har misstänkt att Livia-Leonore kanske lider utav det. Så sköterskan hämtade samma läkare idag igen och han sa precis det jag befarat, jag tror din lilla tjej har fått förkylningsastma! 

Lilla hjärtat ♥ Så idag hämtade ja ut en hel påse med medicin från apoteket som ska hjälpa oss. Sååå tråkigt att även hon fått det här. Jag hoppas att det blir lindrigt ändå. Oliver när han var liten hade det väldigt jobbigt med astma, men idag är den så gott som borta. Så jag håller tummarna för att det växer bort väldigt snabbt.

adis2

Adam och Tuvis var också hemma idag. De känner sig inte heller friska. Det är väl det tråkiga med hösten och vintern, alla sjukdomar som kommer och går.

adis1

 Älskade barn ♥

adis3

Men vilken dag jag haft hörni. Den där känslan av att känna sig otillräcklig gav sig verkligen till känna idag.

Skjutsa barn till skolan, ta hand om sjuklingar hemma. Rasta hundarna. Besök på BVC, besök hos läkaren, Hämtade Victor och följde med honom till försäkringskassan (det tog en jäkla tid). Besök på apoteket. Åka och handla. Hämta barn på skolan igen. In på skolan för att leta efter försvunna kläder. Tänk vad bra det kunde vara om andra respekterade sitt och andras. Blir så irriterad över att kläder försvinner. Skjutsade hem Victor igen. Hem och laga mat. Läsa läxorna med barnen. Det skulle varit bra om jag nyttjade tiden ännu mera effektivt och hunnit med att tvätta ett par maskiner tvätt också. Men jag orkade faktiskt inte.

Istället så överföll jag snoken med näsdroppar och chockade kroppen med panodil zapp. Till efterrätt så blev det fruktfat och Wahlgrens värld.

Nu ska jag krypa till kojs. Håll tummarna för att jag får sova inatt. Imorgon tar vi nya tag ♥

Kram / Madeleine

10
84

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00