ANNONS

Spontanbesök, vänner och presenter!

/

Igår så spontanbesökte vi våra vänner Rickard och Angelica. De väntar sitt fjärde barn, och jag har sedan de gjorde sitt ultraljud haft lite presenter liggandes här hemma som jag väldigt gärna ville lämna.

Så vi bestämde oss för att dyka upp som gubben i lådan och bara säga hej ♥ Jag textade Rickard innan för att kolla så det var okej och så de inte hade några andra planer.

madgelica1

Rickard flasha med sitt Google Home system. Riktigt coolt måste jag säga, och smart. Charlie blev mäkta imponerad av att man kunde säga till Google Home att sätta på en specifik musik, släcka och tända alla lampor i huset och säga till när maten är klar så barnen på övervåningen kunde höra (få meddelandet) och komma ner. Röstaktiverade smarta högtalare blir ens personliga virtuella assistent. Man behöver snart inte göra något själv, smarta produkter gör det åt oss 😅 Sjukt egentligen när man tänker efter, vilken jäkla utveckling.

madgelica3

madgelica2

Spännande paketöpppning! 

madgelica4

madgelica5

Livia-Leonore lämnade över en liten present till sin blivande kompis 👶🏼💕Och självklart var det en outfit precis likadan som den hon själv har på sig. Älskar den här bilden, det är precis som hon vet. Lägger sin lilla hand på @angelicasandberg.se (<– Ni kan följa Angelica på Instagram där) och ler med hela kroppen.

madgelica6

madgelica7

För ett tag sedan så ramlade jag över ett konto på Instagram som har så otroligt vackra skapelser. Boxar med vackra rosor och sidenband. Så jag beställde två stycken, en till Angelica och en till mig själv.

Angelica blev jätteglad!

madgelica8

madgelica9

madgelica10

Jag visste också att Angelica väldigt mycket tycker om Biancas smycken från Guldfynd. Jag köpte ett halsband till mig själv med bokstaven M för några månader sedan och det gillade hon jättemycket. Så jag köpte två hängen ett med ett A på och ett med ett R på, så kan de bära varandras bokstav ♥  Ni får kika närmare på Angelicas blogg för att se alla fina saker vi överraskade med. Perfekta presenttips 🙂

madgelica12

madgelica11

Vi hade en superhärlig kväll med våra vänner. Mycket skratt som alltid.

Barnen spelade kahoot som är en spelbaserad lärningsplattform. Barnen lär sig massor genom kahhoot och de tycker det är väldigt roligt också.

madgelica13

Nu får det inte dröja lika länge tills vi alla ses nästa gång. Det är inte alltid lätt att få till en träff. Det kommer saker emellan, barnen blir sjuka, vi jobbar emot varandra osv osv.

Den här hösten har dessutom varit väldigt tuff för oss som ni vet. Jag är sååå redo att sätta punkt för alla ”jobbigheter”. Förhoppningsvis så får vi besked från advokat och åklagare snart angående misshandeln. Jag ska genomgå mina sjukt jobbiga undersökningar och ev operationer (de vill ju operera). Victor ska grundligt få sin mage undersökt. Engla-Freja forsätter sin akupunktur-behandling mot sin Hortons huvudvärk. Så mycket på en och samma gång!

Jag vill bara få allt gjort och komma vidare, ni förstår säkert vad jag menar.

Tacksam över min fina familj och mina vänner. Tacksam över kvällen igår och alla skratt.

Vi hörs senare!

Kram / Madeleine

6
107

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00