ANNONS

Tavlor, stjärnor och jobbiga dagar.

/

Nu måste det ändå vara okej att börja smyga fram lite julpynt va? Jag brukar ha som regel att jag inte ska ta fram något förens första advent, men det kliar lite i fingrarna nu och det har det gjort ett tag som ni vet.

Beställde nya julstjärnor för ett tag sen och de ska jag sätta upp i helgen tänkte jag.

inredning3

inredning1

inredning2

Gjorde ett försök att få till våran tavelvägg, hahaha det gick ju inget bra alls. Det här med att bestämma mig för hur jag vill ha det när det kommer till tavlor är inte min starka gren.
Lade ut dom på golvet, ändrade om hur många gånger som helst. Höll upp tavlorna mot väggen, osv. Kunde ändå inte bestämma mig. Jag vet dessutom att jag vill ha en vägglampa från flos och då måste jag ju ha den i åtanke när tavlorna ska upp. Herregud vilka problem 😅🙈

inredning5

Till slut så gav jag upp. Kom fram till att tavlorna får stå på skåpen tills jag köpt min lampa och fåtöljen som ska stå där till vänster på bilden. Ska framkalla några av mina foton också som ska ramas in och få plats.

inredning4

inredning6

Det blir förhoppningvis bra när det är klart. När jag har bestämt mig, om jag kan bestämma mig.

Älskar att ha en ljusare inredning, just nu känns allt ljust välkommet. Jag älskar hösten och vintern men några timmar extra med ljus på dagarna skulle vara trevligt. Annars får det gärna komma en massa snö, åh tänk om vi skulle kunna få en vit jul ❄️ Ett riktigt vinterlandskap, så vackert.

Idag har jag haft en riktig skitdag. Jag brukar inte dela med mig utav dom så mycket. Det kan ju inte vara så uppmuntranden att läsa om andras ”olycka”. Men livet är ju livet, och man har sina olika dagar. Tyvärr har vi haft ovanligt många utav sådana dagar på sistone.

Skriver mer om det imorgon, nu måste jag försöka få några timmars sömn. Imorgon börjar dagen tidigt, jag ska följa med Victor till sjukhuset där han ska sövas för att göra sin totalkoloskopi. Och på eftermiddagen ska jag till läkaren.
Ta hand om er så länge 🙏🏼 Och håll tummarna för att allt ska gå bra 💗

Kram / Madeleine

10
95

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00