Tavlor, stjärnor och jobbiga dagar.

Nu måste det ändå vara okej att börja smyga fram lite julpynt va? Jag brukar ha som regel att jag inte ska ta fram något förens första advent, men det kliar lite i fingrarna nu och det har det gjort ett tag som ni vet.

Beställde nya julstjärnor för ett tag sen och de ska jag sätta upp i helgen tänkte jag.

inredning3

inredning1

inredning2

Gjorde ett försök att få till våran tavelvägg, hahaha det gick ju inget bra alls. Det här med att bestämma mig för hur jag vill ha det när det kommer till tavlor är inte min starka gren.
Lade ut dom på golvet, ändrade om hur många gånger som helst. Höll upp tavlorna mot väggen, osv. Kunde ändå inte bestämma mig. Jag vet dessutom att jag vill ha en vägglampa från flos och då måste jag ju ha den i åtanke när tavlorna ska upp. Herregud vilka problem 😅🙈

inredning5

Till slut så gav jag upp. Kom fram till att tavlorna får stå på skåpen tills jag köpt min lampa och fåtöljen som ska stå där till vänster på bilden. Ska framkalla några av mina foton också som ska ramas in och få plats.

inredning4

inredning6

Det blir förhoppningvis bra när det är klart. När jag har bestämt mig, om jag kan bestämma mig.

Älskar att ha en ljusare inredning, just nu känns allt ljust välkommet. Jag älskar hösten och vintern men några timmar extra med ljus på dagarna skulle vara trevligt. Annars får det gärna komma en massa snö, åh tänk om vi skulle kunna få en vit jul ❄️ Ett riktigt vinterlandskap, så vackert.

Idag har jag haft en riktig skitdag. Jag brukar inte dela med mig utav dom så mycket. Det kan ju inte vara så uppmuntranden att läsa om andras ”olycka”. Men livet är ju livet, och man har sina olika dagar. Tyvärr har vi haft ovanligt många utav sådana dagar på sistone.

Skriver mer om det imorgon, nu måste jag försöka få några timmars sömn. Imorgon börjar dagen tidigt, jag ska följa med Victor till sjukhuset där han ska sövas för att göra sin totalkoloskopi. Och på eftermiddagen ska jag till läkaren.
Ta hand om er så länge 🙏🏼 Och håll tummarna för att allt ska gå bra 💗

Kram / Madeleine

 1. Hejsan
  Rekommenderar en lång tavelhylla. lättare att plocka om tavlorna hit o dit.
  Framför allt lättare att damma.

 2. Therese skriver:

  Vilken färgkod är det i vardagsrummet? Renoverar köket o ska måla väggarna. Än färgen lätt att torka av?
  Då den ska sitta i köket behöver det va en färg som går att torka m trasa

  1. Malin skriver:

   Angående torkbarheten ska du nog fråga i färgaffären vilken färg du ska köpa. Det har inte med färgkoden att göra. Mvh målaren

   1. Therese skriver:

    Det är jag med på 😀 det jag menade var om färgen de har är lätt att torka av, då färgen är fin o skulle vilja ha de i köket.

    1. Hej hej, jag ska kolla upp färgkoden. Har den inte i huvudet nu. Men visst kan den bli lätt att torka av, det beror ju precis på hur du bryter färgen. Om du vill ha matt så är det ju svårare att torka av men du kan ju ha en blankare färg fast med samma färgkod. Återkommer 🙂

     1. Malin skriver:

      Nja, du har nästan rätt. Hur färgen bryts har med färgkoden att göra, dvs vilken kulör färgen får. Hur lätt den är att torka av har med färgens kvalité och glans att göra. Så att, som therese, bara fråga efter färgkoden på din vägg, hjälper henne inte att hitta en avtorkbar färg. Det ger henne bara kulören, sen kan man bryta nästan vilken färg som helst i den kulören, väggfärg, snickerifärg, fasadfärg osv. Om hon vill ha exakt samma färg som du har på din vägg, med samma avtorkbarhet osv så måste hon även fråga efter färgfabrikat, namn och glans på färgen.
      Mvh målaren

    1. Malin skriver:

     Det var ju just det om avtorkning som jag menade inte har med förgkoden att göra. Se svar längre ner…

 3. Hejsan! Varifrån kommer den fina stjärnan?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..