ANNONS

Visst är dagar som dessa underbara…

/

Vet inte vad som är mest roligt i den här bilden. Att Mathilde skrattar som en tok eller att Livia-Leonore ser skräckslagen ut 😂

Så här såg morgonen ut för de två minsta i familjen. För de övriga så blev det betydligt mera stress. Vi försov oss och allt som kunde gå fel gick fel. Som yra höns sprang vi omkring och försökte få alla att bli klara så fort som möjligt.

EmmyLou skulle dessutom iväg med förskolan till kyrkan på morgonen. Och Engla-Freja skulle ha prov. Visst är dagar som dessa underbara!?

limpan15

Men när stressen väl har lagt sig och man kan mysa med de här två så är allt som bortglömt. Tur att man kan skratta åt elände efteråt.

Mathilde är så kär i sin lillasyster. Hon gillar nog att Livia-Leonore blivit lite större så hon kan busa med henne. Tittut är ganska roligt just nu. De skrattar båda två.

limpan18

limpan16

Livia-Leonore har blivit hostig igen, tycker Mathilde också börjat hosta. Så tröttsamt att någon i familjen hela tiden ska vara lite förkyld eller sjuk. Till jul hoppa jag att vi ska vara pigga i alla fall.

Jag är lite nojig över julhandeln, jag vill helst inte springa i affärer om jag verkligen inte måste. Undviker stora folksamlingar med barnen så vi inte få några virus eller baciller. Jag vet inte om det hjälper egentligen? Barnen går ju i skolan och träffar folk hela tiden, så man kanske får hem det ändå. Men känns bättre att inte utsätta dom för saker i onödan. Ni vet jag som är livrädd för RS. Livia-Leonore är ju så liten ♥ Dock kommer jag behöva ta med mig barnen en sväng till Ikea, vi får inte ihop det med att en av oss är hemma. Micke jobbar och jag är också fullbokad. Men det får blir en snabb visit.

Jag har ändå beställt lite julklappar på nätet idag. Fasen så smidigt det är. Vi är nästan färdiga med allt, några klappar kvar kanske men i år är vi verkligen ute i god tid. Victor har redan fått sin julklapp av oss, han fick en tv som vi köpte på black friday. Den skulle kostat typ 16 000kr men var nedsänkt ganska mycket. Så där gjorde vi en bra deal, han har verkligen önskat sig en sådan länge så det var roligt att kunna ge honom det. Engla-Freja har också fått nästan alla sina julklappar redan. Hon önskade sig att rummet skulle bli klart och inrett. Så hon har fått Apple TV och en ny tv hon också. Sen så har vi köpt hyllor och en spegel till henne som hon redan har fått. Allt för att rummet ska bli klart 🙂

limpan17

Jag har faktiskt unnat mig en egen liten julklapp såhär före jul också. Jag har nämligen beställt två stolar, egentligen behöver jag sex stycken. Men eftersom jag inte vet hur de ser ut live så vågade jag bara ta två till att börja med. Blir det bra så  får jag beställa fyra till. Hoppas verkligen inte de kommer ta slut bara haha, då blir det jobbigt.

Nu ska jag lägga mig bredvid min lilla bebis och försöka sova. Men vi hörs imorgon ♥

Kram / Madeleine

4
84

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00