ANNONS

Kärleken jag känner för de här två ♥

/

Kärleken jag känner för de här två alltså. Den är obeskrivlig, gör nästan lite ont och är alldeles alldeles fantastisk ♥

Samma starka kärlek känner jag för alla i min familj. Jag har så många att älska, nästan så det blir lite övermäktigt ibland. Overkligt och samtidigt magiskt. Aldrig kunde jag tro att jag skulle få en sådan stor och fin familj. Ibland undrar jag vad jag gjort för att förtjäna det? Det finns inget jag inte skulle göra för min familj.

Jag blir så blödig när jag tänker på det, och just nu har jag varit PMS’ig i några dagar och då blir jag ännu mera blödig. Sjukt jobbigt! Och jag som dessutom har endometrios, när man blandar ihop det med PMS så blir det en härlig känslobomb kan man säga. Symptomen kan likna de man har när man är gravid. Illamående, huvudvärk, yr och svimmfärdig. Uppsvullen, spänningar i brösten och extra hungrig och sugen på saker. Tycker fasen det är lite orättvist att jag ska behöva få detta när väntat så många barn haha! Tidigare idag sa jag till Micke att jag skulle ta ett gravtest, han tittade undrande på mig!? Nej nej, det finns ingen risk att jag är gravid, men ändå är känslan så otroligt likt att jag tvivlar.

Jag tröstar mig med att jag snart mår bättre snart igen, om sådär en vecka eller nått…

Ikväll innan nattning så duschade Livia-Leonore med pappa. Alltid lite läskigt innan hon vant sig.

dusch1

Men precis som alla de andra i familjen så älskar hon vatten. Hennes lilla hand försökte greppa strålarna.

dusch2

Micke tog ner munstycket och minen får tala för sig själv. Hahaha lilla älsklingen ♥ Dom ögonen!

dusch3

Till slut kom skrattet, och hon sa mamma! Kan ni tänka er våran lilla bebis börjar att prata.

Hon säger både mamma och pappa pappaaaaaa paaappaaaa pappa. Mest pappa alltså (mycket viktigt att understryka ;-)) . Hon börjad häromdagen att försöka säga pappa och nu gör hon inget annat.

dusch4
dusch5

Jag har ”nördat” hudvård ikväll. Det har verkligen blivit en stor del av mitt liv. I flera år har jag struntat i att ta hand om min hy, men nu har jag hela badrummet fyllt med salvor, hudkrämer, hudrengörings produkter och olika masker. Väldigt roligt måste jag säga. Speciellt när man märker skillnad.

Men det har tagit ett tag innan jag hittat mina favoritprodukter, det är ju väldigt individuellt vad man gillar och inte gillar. Och vad som funkar på ens hudtyp. Men det finns mycket ”skit” på marknaden också tyvärr, och för att hitta de rätta så måste man ju gå igenom de mindre bra produkterna också.

Just nu är mina favoriter glad skin, alltså wow sååå bra! De har produkter för alla, även för de som har problem med acne, eksem och rosacea. Skitbra!

Jag ska verkligen försöka få någon bra rabattkod till alla er som är sugna på att prova ♥

Imorgon ska jag ner till mitt kontor/studio. Vi ska göra om lite där nere, och fixa inför nästa år. Jag sitter och jobbar därifrån två dagar i veckan från och med nu, känns både befriande och ovant på något sätt. Men det kommer bli bra. 2020 kommer bli ett roligt år med mycket jobb och då behöver jag mitt egna utrymme.

Sov gott så hörs vi snart igen.

Kram / Madeleine

5

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00