ANNONS

Lucia ❤️

/

Den gladaste och lyckligaste Lucian idag måste nog ändå varit Mathilde ❤️
Hela hon strålade och lyckan i hennes ögon, ni skulle sett.

Vi sjöng med henne och hon skrattade. Titta på mig mamma, jag är fin! Så snurrade hon ett varv. 

lucia1

Tänk att det är de små sakerna i livet som gör det. Lucia för mig är ljus och glädje, det har alltid varit speciellt. Jag minns när min mamma väckte mig som barn tidigt på luciamorgonen. Vi satt ihopkurade soffan och myste med frukost framför lucia på teven. Sen åkte vi till mammas jobb på sjukhuset där mamma jobbade, medicinavdelningen. Det var tradition för personalen att gå Lucia för alla patienter och då fick jag följa med. Man möttes ofta av glada ansikten ❤️

lucia2

Nu är det jag som skapar luciaminnen med mina barn. Jag hoppas de kommer minnas det med samma glädje och värme som jag gjort 🕯❤️

Hoppas ni har haft en fin och glad Lucia!

Kram / Madeleine

5
150

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00