Lucia ❤️

Den gladaste och lyckligaste Lucian idag måste nog ändå varit Mathilde ❤️
Hela hon strålade och lyckan i hennes ögon, ni skulle sett.

Vi sjöng med henne och hon skrattade. Titta på mig mamma, jag är fin! Så snurrade hon ett varv. 

lucia1

Tänk att det är de små sakerna i livet som gör det. Lucia för mig är ljus och glädje, det har alltid varit speciellt. Jag minns när min mamma väckte mig som barn tidigt på luciamorgonen. Vi satt ihopkurade soffan och myste med frukost framför lucia på teven. Sen åkte vi till mammas jobb på sjukhuset där mamma jobbade, medicinavdelningen. Det var tradition för personalen att gå Lucia för alla patienter och då fick jag följa med. Man möttes ofta av glada ansikten ❤️

lucia2

Nu är det jag som skapar luciaminnen med mina barn. Jag hoppas de kommer minnas det med samma glädje och värme som jag gjort 🕯❤️

Hoppas ni har haft en fin och glad Lucia!

Kram / Madeleine

 1. Som alltid vackra barn och stämningsfulla bilder. Och då fick jag ett I lands problem….var är rosetterna köpta?
  Vänligen
  Christin

 2. Emilia skriver:

  Använder du fortfarande ”The solution” från Oslo skin lab? Om ja, ser du någon skillnad?

 3. Caro skriver:

  Fin lucia!
  Hur mår din mamma? Får hon behandling för sin sjukdom?

 4. Anna skriver:

  Kommer det någon rabattkod på Glad skin, eller har jag missat?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..