ANNONS

God Jul ♥

/

God Jul och god fortsättning ♥

Jag har tagit lite ”ledigt” över jul som ni har märkt. Det har varit välbehövligt, det har varit så mycket hela hösten och vintern. Eller ja, vinter och vinter. När kommer den riktiga vintern egentligen? Visst hade det varit mysigt med snö till jul 🙂

Vi trodde vi skulle få några besked från åklagaren gällande William. Man är ju omedveten spänd på något sätt, även fast man försöker att inte var det. Förhoppningen var nog ändå att få veta något innan jul. Likaså vad det gäller mina provsvar från biopsin. Men nej inga besked från varken det ena eller det andra.

Vi bestämde oss för att bara släppa allt och tänka på familjen, umgås och bara vara. Ibland behöver man en paus från ”allt”. Jag har ändå uppdaterat Instagram, många av er som läser här följer mig på Instagram, och för er som inte har instagram – ni kan titta på mina uppdaterar där ändå, man brukar kunna kika även om man i inte har ett eget konto. Ni hittar dom HÄR! 

Men nu är jag här, och jag har laddat upp batterierna ♥

leo3

Har ni haft en bra jul? Vi har haft det underbart! Huset fullt med alla barn och nära och kära.

godjul2

Den traditionella bilder på alla barn. Livia-Leonore låg och sov och vi hade inte mage att väcka henne så hon fattas på bilden. Men Olivers söta flickvän Tuva är med på bilden. Visst är de ett sött par 🙂

Tog en bild några dagar innan julafton, men då fattades mina två äldsta barn. Det är svårt det där att få till en bild på hela familjen haha!

family1

Mathilde är så förtjust i sin storebror och Tuva, hon satt länge och myste ihop med dom i soffan. Väntan på tomten var lång, det skulle både ätas och tittas på Kalle Ankas jul innan han kom.

godjul3

Barnen var så fina i sina klänningar och skjortor ♥

godjul4

godjul5

Älskar den här bilden på Tuva-Li och morfar Håkan. Så charmigt när Tuva-Li står på tårna och Håkan hukar sig lite ner för att hjälpa henne. Liten och stor 🙂

Min fina William klädde sin fluga, det gjorde de allesammans pojkarna.

godjul6

godjul10

Charlie och Colin vaktade tryggt alla julklappar tills tomten kom. Väldigt nyfikna på vilket paket som var till vem 🙂

godjul7

godjul8

Till slut så knackade det på dörren och det var den efterlängtade jultomten ♥

Alla paketen delades ut och barnen blev rörda till tårar för allt fint de fick. Det blev Micke med, han är fortfarande helt ställd över sin julklapp. Ska berätta mera om den senare 🙂

godjul9

Han fick också fina muggar med älgar på som vi drack kaffe ur på juldagen. De var faktisk den första julklappen jag köpte. Fastnade för dom direkt och tänkte att det skulle passa min jägare.

lg1

lg2

Jag och Micke fick en fin träbricka av Adam i julklapp. Den hade han jobbat länge på. Så himla fint hantverk gjort av honom, och jag gillade den jättemycket. Vi använder den till frukosten varje dag.

lg3

Just nu är det sjukstuga hemma hos oss, det är Micke som har blivit dålig och äter antibiotika. EmmyLou och är fortfarande hostig, och Livia-Leonore likaså. Det har varit riktigt envist med sjukdomar nu ett tag. Hoppas det ger med sig snabbt.

Imorgon ska vi förhoppningsvis åka och titta på fotboll, Oliver är tillbaka på planen igen efter skador och operationer. Såå roligt! Det vill vi inte missa 🙂 Tänka sig att den här unge mannen är min pojke, stolt som sjutton!

10D1162D-AE3E-4CEC-AB5C-0295F0E12816

Kram / Madeleine ♥

18
137

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00