ANNONS

Familjens charmtroll och fin lampa.

/

Familjens lilla charmtroll! Livia-Leonore som faktiskt blev 6 månader gammal på annandagen  🤎 Kan ni tänka er, redan ett halvår! Det går alldeles för fort.
Det händer så mycket just nu i hennes liv. Hon lär sig sitta, krypa, tycka om mat och massa annat. Hennes personlighet växer fram, och hon är verkligen ett litet charmtroll. För det mesta glad och har alltid glimten i ögat.

leo5

leo4

Det bästa hon vet är att ”knöla” runt i sängen. Hon försöker ställa sig på alla fyra, och helst skulle hon nog vilja kunna krypa. Och det kommer snart, det är bara en tidsfråga innan vi får jaga henne runt i huset.

leo7

leo6

Älskar det där lilla busiga leendet ☺️

Vi hade tänkt att inte göra något idag. Tid för återhämtning och vila. Men ja, vi är väl inte så bra på det 🙈 Vi fick en hel del gjort idag. Micke och Charlie tog en tur till återvinningen. Det var ett måste, vi hade 10 stora svarta säckar med julklapps papper på verandan som vi ville bli av med.
Sen fick vi ett ryck och städade vardagsrummet, skurade och dammade.

Engla-Freja ville få upp sin lampa som hon fick av oss i julklapp så det blev kvällens projekt.

rum1

rum2

Gross heter lampan och kommer från By Rydéns. Jag har kikat på den länge, tycker den är superfin. Det tyckte Engla-Freja också som tur va 😍

rum3

Det var lite halvtrixigt att få upp lampan först, men det gick efter lite samarbete… Det var nog bara jag och Micke som inte fattade helt enkelt.

rum8

Såhär blev det… sååå himla fint! Ska ta en bild i dagsljus så ni får se hur det ser ut.

rum9

rum5

Funderar på om vi skulle ha en likadan lampa i vårt sovrum. Jag älskar lampor! En del gillar skor och väskor och det gör ju jag med. Men alltså lampor, det är så roligt med lampor. Om jag var tvungen att välja så skulle det vara lampor.

Det blir verkligen superfint överallt när vi får i ordning precis så som vi vill ha det 🤎 Det tar tid men det är det värt det alla gånger.

Kram / Madeleine

4
83

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00