ANNONS

Nu åker den ut!

/

När granen numera står på sniskan och klär golvet, och våran dammsugare är full ja då är det dags att säga hejdå till julgranen🌲 Nu åker den ut!

Det är verkligen magiskt med skenet från julgranen när det blir mörkt, men barren gör mig galen. Dessutom har den börjat lukta lite 🙈

Ändå har vi varit duktiga på att vattna och gjort allt man ska göra för att granen ska hålla sig länge, men ni ser ju att den börjat gulna.

gran11

gran10

Det känns alltid tomt när granen fått flytta ut, men vi ska försöka göra det mysigt. kanske sätta upp våra tavlor på väggen.

Jag köpte en svart vägglampa strax innan jul så den ska vi sätta upp ikväll. Vi måste bara åka och köpa en sladd med kontakt. Är det inte dåligt att det inte följer med? Jag tycker det borde följa faktiskt.

gran12

Toffie har blivit lite svartis på människovalpen här hemma 😅 Så fort någon gosar med Livia-Leonore så ska Toffie vara med. Det spelar liksom ingen roll om man smyger med det, Toffie hör allt! Och ska alltid vara med haha.

Hon är för den sakens skull aldrig elak eller så, hon har aldrig visat några sådana tendenser. Hon vill bara vara i centrum och vara med.

gran13

Det har varit lite tjuriga miner här hemma på morgonen. Charlie, Colin och Adam går varandra på nerverna just nu. Jag vet inte vad dom är inne i för något just nu 🙁 Jag blir vansinnig på dom! In i det sista så försöker jag låta dom sköta tjafset själva, men det slutar med att jag eller Micke har fått blir arga på dom. Och i slutändan så skyller de i nio fall av tio på varandra. Så börjar det om igen…

Man blir så matt av bråken när de sätter igång, och det känns så otacksamt efter allt man har gjort för barnen under jul. Vi gör ju allt för barnen och lite till, och vi förklarar för dom att de också får ge nått tillbaka. Att vara sams är inte för mycket begärt.

Det här är ju inget unikt, i alla familjer så blir barnen osams mellan varven. Det är väl nyttigt det med antar jag 😂 Men vi brukar vara förskonad från sådant, vi har ett bra ”lag” och vi samarbetar i de mesta.

Ikväll ska vi spela kort, det är ju som upplagt för familjefajt hahaha.

Kram / Madeleine 💕

31
126

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00