ANNONS

Årtiondets första dag.

/

Årtiondets första dag slutar i soffan med en stor skål med godis och det bästa av det ”bästaste” sällskapet. Hela familjen ligger och halvslumrar.

Vi avslutade 2019 med våra vänner Rickard och Angelica och deras tre döttrar. Barnen var i eld och lågor över att få hänga med sina kompisar. Mathilde började tjata om Leona redan dagen innan, min kompis kommer mamma och vi ska leka med Elsa och Anna! Allt som har med Frost att göra är enligt Mathilde det roligaste som finns. Hon skulle bara veta att Frost 2 just precis haft premiär.

Vi dukade ett separata bord, ett vuxenbord och ett bord till barnen.

nyår6

Barnens bord fick guldtema efter Tuva-Lis tycke och smak. De blev också jättefint ♥

nyår2

Fina servetter fick pryda dukningen. Jag skulle kunna dra en rövare och skryta om hur duktig jag är på att vika servetter men så är inte fallet haha. Jag haffade ett par kartonger på Ica maxi med redan färdiga vikta servetter.

Så himla smidigt och bra! Ni kan ju gissa om jag blev glad när jag såg dom. Dagen till ära så tog jag fram mina Space ljusstakar från BY ON och tände mina danska ljus från ester & erik.

Det blev ett fint avslut på alla sätt och vis. Vi skrattade och hade det väldigt trevligt, åt gott och spelade sällskapsspel. Vid tolvslaget träffade vi kvarterets alla grannar ute på parkeringen, kramades och skålade!

nyår3

Det gångna året har kantats av så mycket. Det känns nästan omöjligt att summera allt i ett inlägg. Så mycket lycka och kärlek, men samtidigt så otroligt djupa och mörka hål. Svårt att sortera alla känslor. Men klarsyntheten som kommer med alla sår har ändå fått oss att älska livet ännu mera. Vara tacksamma och ödmjuka inför det vi har och ännu inte fått uppleva.

Med insikter ser man annorlunda på sin tillvaro. Omvärlden får liksom ett annat utseende på något sätt. Saker som tidigare i livet varit viktiga kanske får en helt annan betydelse. Små saker i vardagen kommer att betyda allt helt plötsligen.

Det kanske låter klyschigt, men det är precis just så det är när man själv fått uppleva det. Ibland tänker jag på pappa, när han fick permission från sjukhuset i Oskarshamn för att åka hem över påskhelgen. Även om han visste att det antagligen var sista gången han fick komma hem så var han alltid positiv. Den resan var speciell, han tittar ut genom bilfönstret med någon slags andakt, stilla begrundade han naturens skönhet. Alla träd som precis blivit gröna, blommorna som blommade och himla som var klarblå. Han bad mamma att sakta ner, för han visste att han aldrig skulle få uppleva våren igen.

Den eftermiddagen smsade han mig precis som han alltid gjorde. Han skrev att han älskade mig och jag alltid, ALLTID skulle vara glad över det lilla ♥ Jag visste inte då att det skulle bli hans sista meddelande till mig, och jag förstod inte heller hur mycket dom orden egentligen betyder.

Men så är det, man ska ta till vara på de små sakerna i livet. Hur klyschigt det än må låta. Och man ska aldrig vänta på att säga eller berätta saker för människor man älskar.

Jag hade gärna satt punkt för flera jobbiga saker innan det nya året började, jag är ett proffs på att pausa och stänga ute sådant som tynger mig. Det är både positivt och negativt antar jag. Att hänga upp sig på jobbiga saker och låta hjärna gå på repeat kan vem som helst bli dum i huvudet av. Men det kunde varit värre, och det försöker jag ha som mantra.

2019 har också varit ett helt underbart år. Familjen berikades med ännu ett mirakel. Våran dotter Livia-Leonore föddes ♥

bebis71

Första mötet mellan min älskade mamma och Livia-Leonore ♥    

bebis73

Familjen blev komplett, våran efterlängtade lilla sommarbebis kom. Och hela upplevelsen var fantastisk. Jag mådde så otroligt bra under hela graviditeten och förlossningen blev bättre än vad jag någonsin kunde önskat. Allt var så bra!

familj11

Jag har delat ett filmklipp på Instagram när Livia-Leonore föddes, jag blir tårögd bara av att titta på det. Försökte få in det här på bloggen men det funkade inte.

Oliver tog studenten. Min älskade lilla, också han numera stora son har tagit rejäla kliv in i vuxenlivet.

oliverstudenten13

Jag är så otroligt stolt över honom!!!

oliverfödelsedag10

Jag har så mycket att glädjas över under det gångna året. Många betydelsefulla ögonblick. Fina stunder.

Vid min sida har jag alltid haft Micke. Vi kanske inte alltid drar jämt, och gudarna ska veta att jag ibland skulle vilja tejpa igen munnen på honom hahaha! Men jag älskar honom!

vi2

vi12

Han får mig att skratta ♥

Nu ska vi göra det kommande året bättre än bäst! Och vi har redan så mycket att se framemot.

Vi grundar årtiondets första dag med att fira Victor som fyller 22 år. Vad kan väl inte vara bättre än en födelsedag 1 januari. Vi ringde och sjöng för Victor strax efter tolvslaget som vi alltid gör. Sedan Victor var riktigt liten så har jag alltid sagt att fyrverkerierna på himlen var för honom ♥ Idag vet han såklart bättre men för mig så kommer alla fyrkerier i hela världen alltid att vara för honom!

Det var han som gav mig titeln mamma ♥

Gott nytt år och god förutsättning på det nya året!

Kram / Madeleine

5
164

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00