ANNONS

Bryta förtrollningen, kusinmys och födelsedag!

/

Hej fina ni ♥ Hur har ni det?

Här är allt bara fint, dagarna är fulla med lek och bus. Mathilde är helt inne i sin roll som Elsa. Man måste vara beredd när hon smyger upp, för rätt som det är så fryser hon alla sin omgivning till is och då gäller det att man står blixtstilla 🙂

elsa1

Bara en puss av kärlek kan bryta förtrollningen och ta bort isen, och den pussen måste man bestämt vänta på att få av Elsa själv.

Hon är så glad över sin nya Elsaklännning, jag köpte den på letsdeal.se för flera veckor sedan, jag hade tom glömt bort att jag köpt den. Men jag hade tänkt att Mathilde skulle få den i julklapp.

Det blev en uppskattad julklapp såhär lite i efterskott. Väldigt glad över att jag valde en större storlek, Mathilde har annars 98/104 i kläder men i klänningen valde jag storlek 110. Tur det för den sitter alldeles perfekt.

elsa2

Magiska Elsa ♥

elsa3

Vi har haft kusinerna Noel och Theo sovandes hemma hos oss i några dagar. Så himla roligt att se barnens sammanhållning. Mickes syskon har jämngamla barn med oss, både pojkar och flickor. Ni skulle se dom, vilket gäng!

kusin3

Livia-Leonore får som alltid full uppmärksamhet. Det är alltid någon som är där och gosar med henne. Tror kusinerna tyckte det var mysigt att få kramas lite med henne också ♥

kusin2

kusin1

Idag har firat Victors födelsedag. Kan vi bara ta en minut här, Victor fyllde alltså 22 år den 1 januari. 22 ÅR!!! Det känns ju lite galet, ju äldre han blir ju mera galet på något vis. Han har snart vuxit ikapp mig haha 🙂

Älskade Victor jag är så stolt över dig ♥

victor20

victor22

Han fick vinterkläder och pengar i födelsedagspresent precis som han hade önskat sig. Han ska för första gången i sitt liv upp till fjällen och då gäller det att vara rätt klädd.

Victor har alltid varit en aktiv kille, och har alltid varit ute efter adrenalinkickar. Inte till min stora glädje ska jag tillägga. Usch och fy alltså, så många gånger som jag varit orolig för hans påhitt. Ett tag höll han på med parkour, hoppade mellan hustak och över hinder och gud vet vad. Det har aldrig varit några problem att hoppa från hopptorn, gärna från 10an. Sen har det alltid varit roligt att skicka en massa klipp till en orolig mamma. Jodå, det här barnet har gett mamma många gråa hårstrån genom åren.

Som tur är så har han lugnat ner sig nu och insett att han inte är odödlig. Förnuftet har vuxit ifatt honom 😉 Nu är det han som är orolig för att åka till fjällen istället. Det är ju inte helt ofarligt heller såklart, men jag tror inte han väljer de brantaste backarna. Hade det varit för några år sedan så hade han säkert gjort det.

victor21

Vi är också sugna på att åka till fjällen och jag har lovat barnen att vi ska försöka komma iväg på en liten fjällenresa. Det finns så mycket uppåt till som jag skulle vilja uppleva. Norrsken är en utav flera saker jag skulle vilja uppleva, och det är som jag förstår vanligt att man kan få se uppåt fjällen. Åka hundspann, åh tänk så mysigt!

Kram / Madeleine

7
84

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00