ANNONS

Tur att vi båda har våra egna bättre och sämre sidor ♥

/

Jag är ju en sådan där person som kan ha svårt för att bestämma mig för saker. Jag måste känna lite på det innan, vända och vrida några gånger och testa olika alternativ.

Men när jag väl bestämt mig för något ja då måste ske på en gång. Hahaha jag är så hopplös och jobbig. Stackars Micke som får tåla mina jag-vill-nu-på-en-gång impulser.

Fick ett ryck ikväll efter att gästerna åkt hem. Jag kommer aldrig fram till hur jag vill sätta tavlorna så det var lika bra att bara smacka upp dom!

vardis4

Jag är inte den som kan lägga alla tavlor på golvet och bygga upp min tavelvägg, det slutar i nio fall av tio med att jag gör om i alla fall. Det bästa för mig personligen är att bara sätta upp och känna mig fram, vad tycker jag/vi ser bra ut?! 🙂

vardis2

Livia-Leonore satt på första parkett och hejade på oss. Mathilde röjde runt och vände uppochner på korgen med alla leksaker.

Jag måste säga, våran fåtölj som vi köpte för inte så länge sedan är så rackarns bekväm! Den är inte bara snygg, den är min numera favoritplats i vardagsrummet. Det är i den jag ska sitta och läsa alla mina böcker har jag tänkt. (den kommer från Ikea)

vardis3

vardis5

Micke är proffs på att mäta och få alla tavlor på plats. Där kompletterar vi varandra ganska bra, för jag har inte tålamod till sådant. Jag skulle säkert fixa det, men usch det är det värsta jag vet.

Tur att vi båda har våra egna bättre och sämre sidor ♥

vardis6

Vi hann fylla på med ganska många tavlor på väggen och jag tycker det blev superfint. Mera ombonat och hemtrevligt. Inte samma ofärdiga känsla över inredningen.

vardis7

Våran nya lampa på väggen är också på plats, den gjorde sig bra där.

Nu ska jag försöka få några timmars sömn innan Livia-Leonore vaknar…

Kram / Madeleine ♥

5
109

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00