Syskonkärlek och hålla sig över ytan.

Så var det fredag och första veckan med vardag har snart passerat.

Både lite jobbigt och skönt att komma in i rutiner igen. Älskar att ha alla barnen hemma, ta mysiga sovmorgnar och bara ta dagen som den kommer. Samtidigt så har barnen gått på varandra de sista dagarna på lovet.

Livia-Leonore skulle nog däremot gärna vilja att syskonen kunde ha ett litet längre lov. Hon älskar sina bröder och systrar. Varje morgon när de säger godmorgon så skiner hon upp som en sol, sträcker ut sina små armar och vill kramas.

colin11

Syskonkärlek 🤎

colin10

Colin hämtar gärna sin lillasyster och myser lite med henne då och då.

Den här lilla prinsessan är inget bortskämd med uppmärksamhet hela tiden. Men det är väl kanske just det som är våran styrka som familj, att vi är så tajta.

colin13

Jag har börjat med smakportioner till Livia-Leonore. Hon får smaka lite av ”allt”, jo med vissa undantag såklart. Är det något som jag inte ger så är det majskrokar. Jag såg en liten pojke sätta en sådan i halsen en gång och eftersom jag redan har en ganska otäck erfarenhet av att sätta i halsen så vågar jag inte.

Det verkar som hon gillar mat och olika smaker. Det är positivt och jag är väldigt glad över det, jag vill verkligen inte att Livia-Leonore får samma selektiva ätstörning som sin syster Mathilde. Det är hemskt ärligt talat.

colin12

I veckan som var så ringde en sköterska från gyn. Hon frågade om jag hade fått brevet från läkaren?
Antar att hon ville dubbelkolla om jag fått det dåliga beskedet innan hon berättade varför hon ringde.

Precis som jag kände på mig så visade min biopsi på svåra cellförändringar, det var alltså så 😔 Nästa vecka ska jag på samtal och planera kommande operation. Jag mår illa av bara tanken, tycker det är sjukt jobbigt.

Men nu är det som det är, bara att ta sig igenom. Jag försöker hålla mig över ytan utan att bryta ihop ❤️

Kram / Madeleine

  1. Du är stark,tillsammans fixar ni detta❤❤

  2. Lena skriver:

    Styrkekramar till dig/ familjen 💕

  3. Åh så jobbigt.. Kram till dig ❤ Skönt att det upptäcks dock och förhoppningsvis går allt jättebra. Jag förstår att ni måste vara tajta, så underbart:) Jag älskar också att ha barnen hemma och inte ha tider att passa, vemodigt när det återgår till vardagen.

  4. Annika skriver:

    Skickar kärlek och styrka till dig och familjen❤️🙏🏻🤗

  5. Du kommer fixa detta med❤️💐Din styrka verkar vara enorm o hela din goa familj är ju med dig, alltid🥰🎉☀️💪🏼🙌🏽

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..