ANNONS

Små stunder som dessa betyder så mycket!

/

Mina älsklingar ♥ Så här låg dem imorse när jag öppnade ögonen…

Livia-Leonore låg tryggt och sov på pappas arm. Kan man älska ihjäl sig!? Nästan så det gör lite ont i hjärtat när jag ser dom. Små stunder som dessa betyder så mycket. Jag kan sitta hur länge som helst och bara titta på dem.

micke10

micke11

Jag var bara tvungen att ta föreviga just den här stunden ♥

micke12

Efter en liten stund så ropade Mathilde från övervåningen Mamma jag är vaken!!! Ska titta på sharkboy?! Jag är lavagirl, the pink one. Du är sharkboys mamma. Så roligt att hon lever sig in i karaktärerna i sina favoritfilmer. Gör era barn det också?

Till frukost blev det finncrisp, keso, ägg och banan. Jag har aldrig varit någon frukostmänniska, har aldrig kunnat äta bröd på morgonen, så för mig är det inte svårt alls att undvika just det. Jag vill helst röra på mig innan frukost. Värre för Micke som älskar nybakade frallor med mycket pålägg. Men efter en vecka så tycker jag vi har kommit in det ganska bra.

Nu har jag kört 30 minuters PW med intervaller, var inte alls upplagd för det idag.  Men jag gjorde det. Känner redan efter en vecka med rätt kost och motion att det händer saker i kroppen. Det ska bli roligt att ställa sig på vågen på onsdag och se hur mycket vatten jag har i kroppen då.

Jag önskade mig en Whitingsvåg i julklapp och det fick jag 🙂 Nu ska ni inte haka upp er på just våg, för siffrorna struntar jag i egentligen. När jag känner att jag mår bra så spelar det ingen roll om jag gått ner 5 eller 35 kilo. Ni fattar vad jag menar. Men med den här vågen kan man följa sin kroppssammansättning, hur mycket vatten man har i kroppen, vad ens benmassa väger och hur mycket muskler man har. Dessutom kan man koppla ihop whitingsvågen med jättemånga hälso och träningsappar. Kanske lite nördigt? Men jag tycker det är roligt och blir peppad.

Vi hade en sådan våg för 8 år sedan när vi tränade och åt rätt, kanske inte lika utvecklad och avancerad våg som den vi har nu eftersom de nya är uppdaterade. Men det var roligt när vi loggade in på appen för då kom Mickes gamla diagram upp. Det gav honom en riktigt boost 🙂

Nu ska vi gå ut och få lite luft. Ta en promenad med barnen och hundarna. Ta hand om er så hörs vi snart igen!

Kram / Madeleine ♥

8
122

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00