Små stunder som dessa betyder så mycket!

Mina älsklingar ♥ Så här låg dem imorse när jag öppnade ögonen…

Livia-Leonore låg tryggt och sov på pappas arm. Kan man älska ihjäl sig!? Nästan så det gör lite ont i hjärtat när jag ser dom. Små stunder som dessa betyder så mycket. Jag kan sitta hur länge som helst och bara titta på dem.

micke10

micke11

Jag var bara tvungen att ta föreviga just den här stunden ♥

micke12

Efter en liten stund så ropade Mathilde från övervåningen Mamma jag är vaken!!! Ska titta på sharkboy?! Jag är lavagirl, the pink one. Du är sharkboys mamma. Så roligt att hon lever sig in i karaktärerna i sina favoritfilmer. Gör era barn det också?

Till frukost blev det finncrisp, keso, ägg och banan. Jag har aldrig varit någon frukostmänniska, har aldrig kunnat äta bröd på morgonen, så för mig är det inte svårt alls att undvika just det. Jag vill helst röra på mig innan frukost. Värre för Micke som älskar nybakade frallor med mycket pålägg. Men efter en vecka så tycker jag vi har kommit in det ganska bra.

Nu har jag kört 30 minuters PW med intervaller, var inte alls upplagd för det idag.  Men jag gjorde det. Känner redan efter en vecka med rätt kost och motion att det händer saker i kroppen. Det ska bli roligt att ställa sig på vågen på onsdag och se hur mycket vatten jag har i kroppen då.

Jag önskade mig en Whitingsvåg i julklapp och det fick jag 🙂 Nu ska ni inte haka upp er på just våg, för siffrorna struntar jag i egentligen. När jag känner att jag mår bra så spelar det ingen roll om jag gått ner 5 eller 35 kilo. Ni fattar vad jag menar. Men med den här vågen kan man följa sin kroppssammansättning, hur mycket vatten man har i kroppen, vad ens benmassa väger och hur mycket muskler man har. Dessutom kan man koppla ihop whitingsvågen med jättemånga hälso och träningsappar. Kanske lite nördigt? Men jag tycker det är roligt och blir peppad.

Vi hade en sådan våg för 8 år sedan när vi tränade och åt rätt, kanske inte lika utvecklad och avancerad våg som den vi har nu eftersom de nya är uppdaterade. Men det var roligt när vi loggade in på appen för då kom Mickes gamla diagram upp. Det gav honom en riktigt boost 🙂

Nu ska vi gå ut och få lite luft. Ta en promenad med barnen och hundarna. Ta hand om er så hörs vi snart igen!

Kram / Madeleine ♥

 1. Anette skriver:

  Hej! Kul att följa er i er viktminskningsresa :). Jag och min man håller på med samma sak nu. Vi har sockerfri och alkoholfri januari. Dessutom kör vi lite fastedagar på det. Borde också minska på kolhydraterna faktiskt… Tog vara på receptet på vitkålsgratängen du lade upp. Låter ju hur gott som helst! (y)
  Ha det bra och kram <3.

  1. Malin skriver:

   Kör du sockerfritt har du minskat på kolhydraterna.

   1. Anette skriver:

    Ja tack det vet jag, men ska man vara riktigt noga borde man också minska på pasta, ris, potatis och bröd.

    1. Malin skriver:

     Sånsoverfritt för dig är bara godis?

 2. Karin skriver:

  Vilken fantastisk familj du har! Har en dotter på fem månader som vaknar många gånger per natt och har svårt att somna om. Undrar om du har något tips för hur sömnen kan bli bättre? Tänker att du har mycket erfarenhet. 🙂

 3. Millie skriver:

  Hur har det gått för den där mannen du skrev om förut, Kevork (?)

  1. Anette skriver:

   Ett tips! Du kan söka på hans namn under förstoringsglaset (sök).

   1. Millie skriver:

    Ah, tack, visste inte att man kunde söka i bloggar! Såg att det inte gick så bra 😢

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..