Tacksam för att ni vill förgylla mina dagar!

Det här var jag igårkväll. Satt och tänkte på hur glad jag är som faktiskt har er bloggläsare och instagramföljare. Tacksam för att ni vill förgylla mina dagar med era kommentarer och närvaro.
Jag har genom bloggen också träffat människor som idag har blivit mina vänner. Hur fantastiskt är inte det?! När vägar korsas… 🤍

jag1

Idag har jag varit på möte inför min operation. Fick trätta en jättesöt sköterska som berättade hur själva operationen skulle gå till. Är ju förstås fortfarande livrädd, för jag tycker det är väldigt obehagligt. Men det kändes bra, och hon var väldigt trygg.

jag2

Jag ska skriva mera om det här längre fram, när jag fått det ur världen. När det är klart. Just nu är det bara deppigt kring den historian.

Jag har också hunnit med ett besök på BVC idag. Imorse var jag och Livia-Leonore iväg för att väga och mäta henne. Jag berättade att jag fortfarande tycker att hon låter rosslig i bröstet, och det hörde även sköterskan. Hon gick och hämtad läkaren och efter en kort sund så fick vi inhalera lite adrenalin.
Och helt plötsligt lät hon bra i bröstet, det släppte! Det var så skönt för henne 🤍 Läkaren skrev också en remiss till barnmottagningen, bara så de kan utreda vidare om hon har ev astma.

Apropå saker som släpper, Engla-Freja började med sin akupunktur idag igen. Hon har haft ett uppehåll med nålarna över ledigheterna, men idag var det dags igen.

english1

Vi är så glada över att vi har kämpat på med akupunkturen och inte gett upp, för den hjälper verkligen! Tack gud för det! Att ha Hortons huvudvärk är fruktansvärt, kan inte jämföra det med något annat. Nu vet ju inte jag exakt hur det känns men jag vet hur det är att stå bredvid 😣 Den smärtan är inte att leka med. Skulle vilja påstå att det är smärta som att föda barn typ. Helt galet.

Det har varit en fullspäckad dag helt enkelt. Hoppas på att få en god natts sömn nu, jag behöver det!

Kram / Madeleine

 1. Tina skriver:

  Vet inte vilken operation du ska göra, men önskar att du får lugn i själen sen.
  Kram

 2. Gunilla skriver:

  Jag ska ev ochså göra en op/konisering. Väntar på provsvar. Kan man bli sövd eller är det bedövning? Jag får väl information om det förstår jag. Kan väl vara olika rutiner kanske?

 3. Marie skriver:

  Hej hoppas du mår ok. Så sällan du bloggar nuförtiden, inte hänt något på en vecka här inne vilket är trist för oss som fortfarande finns kvar här och följer er🙃

  1. Hej Marie,

   Vi har haft det lite tungt. Men det blir bättre, tack för omtanken <3

 4. När jag gjorde en Daith-piercing för ett tag sedan gjorde jag den för att det kan hjälpa mycket mot huvudvärk. För mig har den hjälpt Piercaren berättade då att han har haft flera kunder med Hortons huvudvärk som har blivit hjälpa väldigt mycket av just en Daith-piercing. Kan kanske vara värt att kolla upp😀.

 5. Ia skriver:

  Önskar dig lycka till med op ,, och vet vad hemskt det är för Engla -Freja med huvudvärken ,har en dotter som har den oxå ,, har haft sen hon var liten. ,,de sa att den skulle försvinna när hon blev tonåring!M hon är 40 år nu 😳 så det är tyvärr bara att kämpa på 🥰

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..