Alla hjärtans dag, plugga och på bättringsvägen.

Så härligt att mina älsklingar börjar bli pigga igen ♥ Har nog aldrig sett Micke så sjuk som han har varit, kikhosta är inget att leka med. Han hostar fortfarande men svimmar inte längre i alla fall.

limpan80

Cosmo har varit så orolig för husse och den lilla människovalpen, inte för inte som de kallas för människan bästa vän 🐶

Underbara djur! Jag är så tacksam över att våra barn kan växa upp i ett hem med hundar. Jag själv har gjort det och skulle inte kunna tänka mig ett liv utan hund.

När Engla-Freja flyttar hemifrån så vill hon ha lilla Toffie med sig säger hon. Nu lär det ju dröja innan hon flyttar hemifrån och då kanske Toffie är alldeles för gammal för att flyttas omkring. Annars är drömmen en Berner sennen säger hon, och så pomeranian såklart. Vet inte varför hon har fastnat för just dessa två hundraser, de är ju inte ens lika varandra.

Har någon av er hund? Eller drömmer ni kanske om hund eller något annat djur? Roligt att höra hur ni har det också 🙂

Nästa vecka hoppas jag på att få min kurslitteratur Socialpedagogik och Psykosocialt arbete. Jag har redan börjar nosa på utbildningen jag ska läsa. Har gjort så mycket jag kan göra med hjälp av material som kommer med kursplanen. Nu måste jag ha böckerna för att kunna fortsätta. Hoppas de kommer tidigt nästa vecka. Känner mig väldigt motiverad. Jag vill framför allt jobba med barn och ungdomar, och unga vuxna. Det finns så mycket man kan göra och även om inte jag kan rädda hela världen så kan jag i alla fall göra något. Det behövs mera stöd i samhället. Jag läser till socialpedagog.

Väldigt intressant på många olika sätt. Inte minst för att man ska kunna bemöta andra människor proffesionellt i sitt yrke. Men också för att man gör en inre resa själv under utbildningen. Man får lära känna sig själv på ett sätt som man tidigare inte gjort. Både roligt och lite läskigt 🙈

Har ni någon utbildning ni skulle vilja läsa? Kanske en dröm om något?

Always my valentine ♡ Älskar den här bilden! Älskar personerna som är med i bilden. Hade varit mysigt att kunna fira alla hjärtans dag på tu man hand med min man. Vi är lite dåliga på att göra saker själva. Verkligen sämst på att prioritera varandra och skaffa barnvakt. Men jag brukar klappa Micke på kinden och säga att vi får ta igen det senare, när de minsta barnen blivit lite större. 😅 Jag brukar också skratta och påpeka att vi kanske inte ska utöka familjen mer heller hehe 😂

limpan87
Bara vi är tillsammans så är jag lycklig. Jag kräver inte så mycket. Familjelivet är det bästa ♡

Har ni uppvaktat någon på alla hjärtans dag? Förutom fina teckningar och kramar så fick jag kaffe på sängen och en bukett rosor av min mamma.

Imorgon ska vi titta på Oliver när han spelar fotboll, den här matchen är viktigt. De kan nämligen kvala upp i ettan. Matchen är inte förens på kvällen, så vi hinner ladda ordentligt innan.

Extra mycket kärlek från mig till er idag!

Kram / Madeleine

 1. J skriver:

  Ingen hundmänniska alls. Katt däremot e ja glad för. I somras flyttade vi så få blev vi m katt o så har vi hästar-livets mening (förutom ungarna o mannen alltså 🤪)

  Va har hänt m din ”studio /ateljé?

  1. Ja det är så himla olika det där, vilket djur man ”faller” för 🙂 Jag älskade hästar förr, tills jag var med om en liten olycka. Sedan dess har jag aldrig suttit på en hästrygg igen. Borde ju gjort det på en gång, men det blev inte så. Hästar är väldigt vackra varelser.

   det har inte hänt något med min studio/kontor. Det har jag kvar och jag jobbar där 🙂

 2. Marie skriver:

  Är ingen hundmänniska, är katt människa. Kommer aldrig skaffa hund, för mycket meck med hundar. De ska rastas, man kan inte resa bort hur som helst utan då ska man ha någon som kan passa dem (känner få hundmänniskor och de flesta jobbar mycket så tiden passa hund finns ej) katt är mer lättare räcker man besöker katten 2 ggr om dagen om man är borta. Plus en katt kan du lämna ett dygn (vet de är förbjudet men katter är mer självgående). Så hoppas jag aldrig träffar en kille som är hundmänniska då får han ta allt ansvar själv gällande hunden om de ska funka. Är singel så 14/2 är som vilken dag som helst för mig och även varit de ggr jag varit ihop med kille. Jag tror ner på uppskatta någon i vardagen överraska när de minst anar det. Klarar man inte det så blir de bara patetiskt komma med blommor den 14:e känns inte äkta då. Samma med mors/fars dag.

 3. Vi har en Bassett fauve de Bretagne, en fantastisk familjehund och jakthund. Kul att börja läsa. Hoppas ni får hålla er friska nu.

 4. Vi har en bullmastiff ❤, vår fjärde i ordningen av samma ras. Denna gång en tik vid namn Troja, hon är 5 månader.
  I augusti fick vår underbaraste bulle Diezel somna in😢. Vi fick nästan 10 underbara år tillsammans ❤, One of a kind vår Diezel.
  Tack vare Diezels uppfödare hade vi lyckan att få en juvel ganska snart, i slutet av november bar det iväg till Trondheim och Mary Heli (Rabulls Bullmastiff) för att hämta vår ljuvliga lilla tjej Troja❤. Familjen blev komplett igen ❤, inget hem utan hund. Till familjen hör också 5 kaniner, 1 sköldpadda och ett gäng fiskar.
  Någon gång skulle jag vilja ha getter och häst!

  Tack för en härlig blogg, kul att följa er🤗

 5. Ia skriver:

  Vi har köpt en ny hund för ca 1 1/2 år sedan ,, vår förra gick bort 2011 en dvärgschnauzer som blev nästan 14 år ,, nu har vi en malteser ,Salky som blir två år i maj . Jag funderade när jag såg att du löser igen,, men utbildade du dig inte till nagel nånting ,nyss ? Ska du inte fortsätta med det ,, ha en underbar helg ,, kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..