Följ hjärtat och tveka inte!

Innehåller reklamlänk 

Sen söndagkväll. Skulle tittat in här lite tidigare hade jag tänkt, men dagen har rullat på och jag har suttit med näsan i böckerna. Jag har blivit helt fast i studierna, vill hela tiden komma vidare och suga åt mig så mycket jag bara kan. Jag tycker det är väldigt roligt att plugga. Vem är jag egentligen, skrev jag precis det där!?

Ja det är sant, den här utbildningen är verkligen intressant. Eftersom jag läser på distans så kan jag välja hur snabbt jag vill läsa min utbildning. Är ju faktiskt toppen om man vill skola om sig, har drömmar om att jobba med något annat och vill utbilda sig men samtidigt måste jobba undertiden. Har man dessutom en familj med så är det svårt att få ihop livspusslet. Då är det här alternativet superbra man kan lägga upp sin egna plan och få det att funka.

Jag har fått en del frågor om vart jag läser och jag lovar att jag ska gå in lite närmare på det. Men så länge så kan ni kika HÄR! 

Någon av er som kanske också drömmer om att utbilda er? På Distansinstitutet finns många populära yrkesutbildningar.

Jag säger bara, följ hjärtat och tveka inte! Det är aldrig för sent för att studera och utbilda sig ♥

Fångade Livia-Leonore och EmmyLou på bild idag när de kröp omkring på golvet. Det är full rulle här hemma nu vill jag lova, den där lilla ”bebisen” är inte så liten längre. Just nu är hon inne i en fantastisk utvecklingsfas, hon vet vad ord betyder. Känner igen saker vi säger. Pekar och vinkar.

limpan89

limpan90

Systrarna vill gärna vara med och styra och ställa. De är omtänksamma, och Livia-Leonore protesterar inte minsann. Kan man bli bortskämd med för mycket uppmärksamhet? Haha.

I lördags var vi i sporthallen där vi hejade på Oliver och hela laget dribbla som blev seriesegrare 🙂

Så himla roligt och underhållande att se laget spela. De hittar varandra och har ett sammansvetsat spel. Känns som om de tillsammans utvecklats väldigt snabbt.

dribbla26

dribbla32

Mathilde och EmmyLou skrattade och tyckte det var så himla roligt när storebror gjorde mål. De tyckte hejarklacken ropade ”Olof” (som i i frost ni vet, den där snögubben) Hahaha jag blev så full av skratt, det kanske hade varit ett passande smeknamn för den enda blonda killen i laget som spelade under den här matchen.

Tjejerna blev i alla fall helt till sig, mer än vanligt och nu vill de titta på varenda match som ”Olof” spelar 😀

dribbla23

dribbla25

Jag blir så oerhört glad i hjärtat av att se min pojke få göra det han älskar mest i hela världen. Det var inte roligt att se honom efter hans knäoperationer, man riktigt såg på honom hur ledsen han var över skadorna. Och hur orolig han var över huruvida han skulle kunna komma tillbaka igen. När man har vigt hela sitt liv till något så blir det ju en del av ens identitet. Oliver utan sin fotboll finns liksom inte, det är hans liv.

Jag är den där superstolta, smått hysteriska mamman som skriker på läktaren. Helst av allt vill jag springa ner på planen och pussa på honom när han gör bra ifrån sig hahaha. Min älskade unge! Jag är så stolt över dig!

Det var flera i publiken som var extra stolta, och jag vet att Oliver var glad över att ha de personerna där ♥

dribbla20

dribbla27

Alltid samma målgest – vispen!

dribbla31

dribbla30

Härlig glädje efteråt och den obligatoriska instagramstoryn 🙂 Nu ser vi framemot att se Dribbla kvala upp i ettan. Fasen så roligt det skulle vara om de kunde klättra upp dit.

Kommande vecka är vi lediga. Äntligen sportlov, eller ska jag säga det är redan sportlov!!! Hur fort går det inte alltså. Snart är vi inne i mars och sen är det inte långt kvar till påsk och våren. Det är något som jag verkligen längtar efter, våren.

I veckan så har vi också två födelsedagsbarn som ska firas. Tvillingarna fyller 10 år, Charlie på fredag och Colin på lördag ♥ Dessutom så ska vi mitt i veckan ut och äta och fira att min mamma fyllt 75 år. Åh så gott vi ska äta då, och som vi ska fuska då 😀 Med både potatis, bröd och champagne. 75 är helt klart en siffra att fira med pompa och ståt.

Ta hand om er så länge!

Kram / Madeleine

 1. Fredrik skriver:

  Grym utbildning! 😀

  1. Verkligen! Du kanske skulle ta en titt på yrkesutbildningar du med!

 2. Tess skriver:

  Han ser så proffsig ut, vuxen och stark 😀 så skönt att han blivit bra 🤩
  Vad var det för knäoperation han gjorde? Jag har en idrottande dotter som inte kunnat vara aktiv de senaste månaderna pga en knäskål som hoppar ur led. Får se om det blir operation 😔

  1. Men åh! Tack snälla <3 Jag är så glad för hans skull, att han kunnat komma tillbaka efter många många veckor med vila och rehabilitering.

   Aj som fasen kände jag spontant när jag läste knäskål som hoppar ur led! Usch alltså! det måste vara fruktansvärt 🙁 Jag har barn vars armar som hoppar ur led och nu senast en axel som hoppade. Ingen rolig historia. Men knän alltså, tycker dieter så läskigt.
   Hoppas ni får hjälp med op och så snabbt som möjligt <3

   Stor kram till er!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..