Charlie och Colin ♥

Nu har vi firat i dagarna två, både Charlie och Colin har fyllt 10 år  Lyckos dom som faktiskt har varsin födelsedag trots att de är tvillingar 🙂

kalas20

kalas22

De har bestämt att de vill firas i dagarna två, haha de är inte dumma dom där två 😉 Bådas födelsedag är precis lika viktig.

kalas21

kalas23

Både Charlie och Colin önskar sig samma saker, det blir ju lite dumt om Charlie får sina presenter dagen innan Colin för då förstår ju han vad han med kommer att få. Därför tycker vi grabbarnas deal är helt okej.

Men de kunde aldrig ana att de skulle få cyklar, de ropade högt av lycka när de kom ner i köket och såg vad som väntade där ♥

kalas29

kalas28

Perfekt med nya cyklar nu till våren. De är lite stora än så länge kanske, men de växer i cyklarna snart. Det tog inte lång tid förens de var ute på gatan och provcyklade. Det gick kalas!

kalas24

kalas25

Colins hjälm var för liten, någon hade bytt storlek på hjälmen och vi var inte tillräckligt noga med att titta i kartongerna, så Micke fick åka och byta den igår.

Som alltid när någon av barnen fyller år så fick de bestämma mat. Charlie valde att vi skulle äta tacos på hans dag och Colin valde att vi skulle äta cocacola-kyckling på hans dag. Jag vet det låter kanske inte så gott men det är farligt smarrigt kan jag lova. Ska dela med mig av receptet någon dag 🙂 det är Willes flickvän som har lärt oss laga det.

kalas27

När farfar kommer på besök så drar vi honom i mustaschen 🙂 Det är sånt som man får stå ut med när man har barnbarn haha! Tycker bilderna är så härliga.

kalas30

kalas31

Imorgon börjar skolan igen efter en veckas sportlov och intensivt kalasande. Vi börjar veckan med ett inplanerat läkarbesök på barnmottagning med Livia-Leonore. De ska utreda hennes misstänkta astma och lyssna lite extra på henne efter kikhostan.

Hon har fortfarande lite hosta, ibland så hon kiknar. Det verkar vara väldigt segt, men det kunde hålla i sig i 12 veckor om det ville sig illa. Vi är glada att det värsta är borta i alla fall.

Nu ska jag, Adam och Engla-Freja ta en promenad…

Hoppas ni har haft en härlig helg!

Kram / Madeleine ♥

 

 1. Jenny skriver:

  Vilken tur dem hade, som lyckades få en egen dag trots allt 😉
  Min dotter fyller 10 i Mars- jag fattar inte vart tiden tar vägen 🙈

 2. Hanna skriver:

  10 år är stort att fylla, två siffrigt! Gratulera dina fina killar 🎉 ja sånt får man vackert stå ut med som farfar. Dottern tog alla glasögon hon såg när hon var bebis😍

 3. Andrea skriver:

  Grattis till fina killarna 🎉

 4. Kina skriver:

  Grattis till båda killarna.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..