Jag skulle bli så glad om ni ville dela med er…

Måndag igen, eller ja den börjar lida mot sitt slut. Hela den här dagen har bara susat förbi.

Micke började tidigt imorse vilket betyder att jag fick gå upp och väcka hela familjen och skjutsa dom till skolan. Det tog verkligen emot när jag väckte Livia-Leonore och Mathilde. De sov så himla gott.   Mathilde vakande inte på sin bästa sida heller kan jag lova. Hon blev vansinnig på mig och ville absolut INTE klä på sig kläderna och följa med mig och lämna syskonen på skolan. Det blev en kamp innan jag till slut fick henne att sluta skrika. Samtidigt ropade Adam att han inte hittade några strumpor, Charlie och Tuva-Li tjafsade om majskakorna i köket och Colin försökte ta på en överglad Cosmo kopplet.

Full rulle redan innan klockan 07 på morgonen. Och sedan dess har det gått i ett. Jag fick ett ryck och började städa när vi kom hem igen, hann med att tvätta några maskiner tvätt och vika den stor höga med ren tvätt. Dammade och skurade. Som en duracellkanin swischade jag fram.

Skönt att kicka igång vardagen ordentligt.

Jag trodde att jag hade läkartid idag, men det var Livia-Leonore som hade tid. Jag hade tagit fel, trodde vi båda hade tid haha. Ibland är det mycket tider hit och dit, och man är inte mer än människa än att man kan blanda ihop allt. Hur som helst, allt gick jättebra och lilla myran har repat sig bra efter kikhostan. det har väl också konstaterat att hon har en astma och nu har vi fått ett schema på hur vi ska behandla den när hon blir dålig av den. Det är väl mera förkylningsastma, eller hon blir mycket värre när hon blir förkyld.

Jag hoppas det växer bort som det mer eller mindre har gjort för Oliver, han hade väldigt mycket problem som liten. Han har lite problem fortfarande men det går inte alls att jämföra med nu. Så jag är hoppfull ♥

limpan92

Den här lilla tuffingen tar alla chanser i världen att gå omkring nu. Jag tycker hon kan lugna ner sig lite grann, men det är ju dumt nu när man är på topp igen. Hon bryter inte trenden direkt, alla mina barn har varit tidiga när det kommer till att krypa, gå och prata… Sen vänder någonstans säger Micke hahaha 🙂

Det jämnar alltid ut sig till slut. Jag ser inga fördelar alls med att barnen har så bråttom att lära sig att gå osv, tycker allt att de kan vara bebisar lite längre ♥

Vilket ljus vi hade idag! Älskar ljuset! Välkommen älskade sol och vår. Hoppas det kommer lite värme snart också. Fick faktiskt lite vårkänslor idag när solen hittade in i vardagsrummet.

limpan90

Vi umgås ju mest på golvet just nu. Micke fick en ny frisyr av Mathilde som lekte att hon var frisör. Livia-Leonore myste en stund i pappas knä innan hon kröp vidare.

Jag försökte få Micke att sätt upp en gardinskena i taket. Tänkte jag skulle sätta en längd precis bredvid soffan där till höger på bild. Bakom det svarta sidobordet. Men jag fick inte min vilja igenom. Vi var för trötta båda två efter middagen.

home2

Men till alla som undrar vart mina beiga gardiner kommer ifrån som jag har i vardagsrummet – de kommer från Ikea och heter AINA. Såg på hemsidan att de har bra pris på dem just nu fram tills 20-03-08 eller så länge lagret räcker. De kanske ska utgå? Måste nog köpa på mig ett par extra i så fall.

home1

Senare i veckan ska jag ta en kaffedejt med Williams svärmor Sofia, som jag ser framemot det. Vi ska nämligen planera en rolig tjejweekend i London! Jag har aldrig varit i London så det ska bli superkul!

Har ni några tips på vad man absolut inte får missa när man åker till London??? Vilka platser, vilka butiker är bäst? Jag skulle bli så glad om ni ville dela med er ♥

Hörs imorgon igen!

Kram / Madeleine

 1. Liza skriver:

  LONDON TIPS!

  * Primark är ett måste, speciellt om man har många barn då allting är billigt. Kvalitén är faktiskt inte så dålig som man tror pga priser.

  * Harrods är dyrt men det är kul att gå igenom.

  * Oxford Street!

  * Hyde Park om det är fint väder, försök välja ut en rutt då det är väldigt stort.

  * London Eye, så länge ni inte är höjdrädda.

  * Covent Garden! Så kul affärer!

  * Standard är väl Big Ben, Buckingham Palace, Trafalgat Square osv. Big Ben renoveras så den är väl inte så spännande att se men den ligger vid London Eye.

  * Museerna har gratis inträde.

  * När det gäller mat, särskilt om ni är nära turistställen så föreslår jag att ni använder Google Maps och söker efter vad ni är sugna på, eller bara ”café, restaurang” för då hittar ni godare mat! Har hittat så många guldkorn i varje land jag varit i på det sättet!

  Ha så kul och njut, det förtjänar du ❤️

 2. Linda skriver:

  Du har så fint hemma.du borde jobba med inredning😍

  1. Men åh vad glad jag blir, tack snälla 😀 Jag gillar inredning <3

 3. Sophie skriver:

  Jag har bott i London i 8 år och även om det är länge sedan nu så är jag där nästan varje år. Har man inte varit där så rekommenderar jag:
  – åka hop on hop off buss så ser ni lätt alla sevärdheter som annars kan ta väldigt lång tid att ta sig igenom (Big Ben, Westminster Cathedral, Buckingham Palace, Tower Bridge, Downing street etc)
  – shopping på Oxford Street och Regent Street. Primark är ett måste, särskilt för dig med många barn, vilka fynd du kan göra!!!
  – promenad kring Kensington High Street, Notting Hill och Portobello road. Även såklart i Hyde Park.
  – Borough Market (underbar matmarknad)
  -Wholefoods, en fantastisk food hall som finns på flera ställen i stan, jag tror att den största ligger just på Kensington High St och har två eller tre våningar.
  – Pizza Express är en kedja med massvis av restauranger, supergoda pizzor, rekommenderas verkligen!!!
  – varuhusen Selfrigdes och John Lewis (Oxford Street)
  – och såklart massvis med pub-besök!!!!
  Jag vill även rekommendera hotellet Copthorne Tara Hotel i Kensington
  Have fun!!

  1. Men wow vilka bra tips! Tack snälla för att du vill dela med dig 🙂 Ska definitivt kolla upp det hotellet, för vi letar efter ett bra hotell.

 4. Terese skriver:

  Borough market, fantastisk matmarknad! Ät fish n chips! Fantastiska bakverk!
  Åk buss och tunnelbana och känn in atmosfären!
  Varuhuset Liberty inhyst i fantastisk byggnad. Dyrt men strosa runt och titta på allt fint!

 5. Var 14 år sedan jag var i London men minns allt då London är min favorit plats både historiskt och miljö. Big ben är ett måste (försök att se den i regn då färgen på hela tornet skimrar i olika nyanser). Ett besök på Ministry Abby ger bra lugn och vax museumet ger ett fint wow och skratt. Men helt klart en fika i någon utav parkerna om vädret är med er. Buckinghamham palace är fint men inte direkt värt besväret. Vill du se opera besök The Queens theater salongen är så gammeldags vacker att det känns som man åkt bakåt i tiden. Annars så va inte rädd för att gå vilse i London. Det finns saker och affärer överallt där och man hittar de bästa bitarna genom att gå fel och komma bort sig.

  Hoppas att ni får en fin resa!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..