Flytta, ny skolan, och världens stoltaste mamma!

Hej på er! Laddar ni för mello? Vi ska titta såklart, men jag vet inte vem jag ska heja på. Tycker om flera bidrag, och vissa låtar har vuxit fram mer och mer. Kan inte bestämma mig för vem jag tycker är bäst. Har ni någon favorit?

Som jag skrev igår så åkte vi mot Linköping och skulle besöka Adams nya skola. Han har varit och testat på en dag och kände på en gång att han kände sig hemma.

De här bilderna är från den dagen han skulle dit första gången. Han var så nervös, spänd och förväntansfull men jösses så glad han var efter den här dagen. Det kändes väldigt bra i mammahjärtat. Anledning till att vi byter skola är för att vi vill ha studiero och bra lärande. Vi har hört så gott om skolan innan och nu är vi ännu mera säkra på att det kommer att bli ett bra val för Adam.

Sen kan man givetsvis diskutera det faktum att det är en bit fram och tillbaka varje dag, men vi känner inte att det är något problem. Wille kommer att plugga i Linköping till hösten också så det kommer att bli bra. Man får ju se för och nackdelar, och för oss så känns det här som det bästa alternativet.

adam2

adam1

Vi har dessutom börjat att titta lite på hus i Linköping. Det är inget som är bestämt ännu om vi faktiskt ska flytta dit, men vi tittar lite smått på hur husmarknaden ser ut, och vart vi kan tänkas oss vilja bo i så fall.

Jag har ju kärat ner mig i Berg, det ligger precis utanför Linköping. Men där kryllar det inte av lediga hus direkt. Men vem vet, rätt som det är så kanske det dyker upp något. Skulle kunna tänka mig att bo i Ljungsbro också.

Tanken på att skiljas från vårt hus är dock jobbig, vi har verkligen fått det precis så som vi vill ha det. Och jag trivs väldigt bra i det här området där vi bor. Men det betyder ju inte att vi inte skulle kunna trivas och få det precis lika bra någon annanstans med.

Tiden får utvisa vart vi landar.

Micke har jobbat idag, om han inte skulle gjort det så hade vi planerat att åka till Jönköping. Oliver spelade match där idag med sitt Dribbla United. Micke tyckte jag kunde åka ner själv med barnen, men fasen alltså jag fixar inte att kolla på fotboll själv med alla barn. Jag får ju typ nervösa sammanbrott när det är match. Pulsen skjuter i höjden och fjärilarna flyger omkring i magen så jag nästan mår illa hahaha.

Oliver trodde nästan att de skulle livesända matchen från våran lokala tidning, men det gjorde dom inte tyvärr 🙁 Hittade ingen som kunde uppdatera mig heller. Så jag gick omkring här hemma och kollade på mobilen stup i kvarten.

Till slut skickade jag ett sms till Oliver ”men hallå uppdatera dååå! Har inte kunnat följa matchen någonstans” Tillbaka fick jag ”vinst 7-1 jag gjorde en hattrick” Där och då brast det och jag började tjuta. Nu är laget klara för div 1 ♥

415FBAB4-1724-4495-814F-FD42E6F76A1A

Hela laget är fantastiska! Så välförtjänta av denna vinst och div 1. I tidningen kan man läsa ”Oliver Blomdahl den stora hjälten i Dribblas kvaltriumf. Jag är så glad och stolt, min älskade unge vilken resa tillbaka han har gjort för att komma i form efter sina operationer.

Jag är den stoltaste mamman i världen ♥

Nu börjar mello och vi ska sjunka ner i soffan med chips och popcorn.  Hoppas ni får en mysig mellokväll, om ni nu ska titta på det.

Vi hörs imorgon!

Kram / Madeleine

 

 1. anna skriver:

  Vilken skola blir det?

 2. M skriver:

  Ursäkta att jag frågar, men varför vill du flytta?
  Är det för att du helt enkelt vill ha nya projekt att sätta tänder och händer i 😂❓
  Eller är det pga skolsituation för barnen osv.
  Du behöver självklart inte svara men man följer dig ju och lite nyfikenhet ligger ju i vår natur

  1. Nej men anledningen skulle väl vara att vi då skulle få närmare till skolorna där vi så småningom vill att alla barn ska börja 🙏🏼 om alla barn ska gå i lkpg så känns det ju mera logiskt att vi faktiskt bor där.

   Micke kommer dessutom från Lkpg så för honom skulle det vara att ”komma hem” lite.

   Men vi får se ☺️

   1. M skriver:

    👍

 3. Andrea skriver:

  Wow så kul för Oliver 🙌🏼 Grattis 🎉

 4. Mie skriver:

  Bra beslut att byta skola. Varför byter inte din äldre son också skola?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..