Undrar just om jag inte säger det varje år?

Hur ljuvliga!? Jag fullkomligt älskar magnolia ♥ En vacker dag ska jag ha sådana på min trädgård. Undrar just om jag inte säger det varje år när jag köper sådana här kvistar hahaha.

magnolia1

Men det är något visst med dessa blommor!

De påminner mig om att det snart är vår också, och det är ju underbara tecken.

magnolia3

magnolia4

Kvistarna gjorde sig så fina på skåpet i hallen.

magnolia5

En annan sak som också betyder att våren ligger om knuten är att Micke monterat ihop barnens studsmatta. Vi skulle åkt ner till min studio/kontor idag och grejat lite. Vi ska nämligen göra om allt där nere och göra plats för lite nytt, vilket jag hade sett framemot. Men Micke fastnade ute i trädgården istället. Han började vår-röja minsann.

Medan Micke var ute grejade så låg jag inne och myste med en sovande bebis på mig. Det finns nog inget bättre än när de somnar tätt intill en ♥ Älskade ungar. Passade på att nörda hemnet en stund. Gillar ni också att inspireras och kika på hus på hemnet? Tänk om man skulle hitta drömkåken 🙂

Vet ni vad, jag ska gosa bebis i veckan! Ni som följer mig på Instagram har ju säkert noterat att jag delat att min vännina Angelica fått barn. Jag kommer ju pussa ihjäl det lilla flickebarnet. Som jag längtar efter att få krama om hela familjen. Ska bli så mysigt att få träffas. Längtar till varmare väder alla våra härliga grillkvällar som vi brukar ha tillsammans.

Nu ska jag vi hämta William hos flickvännen i Borensberg. Ta hand om er så länge.

Kram / Madeleine

 1. Kina skriver:

  Jag har sett tussilago och krokusar där jag bor. Är våren här nu?

 2. Vänner är bra att ha, speciellt bra vänner 🙂

  Har du sett kommentarerna i Mirkas blogg? Hon är just nu iväg på resa ihop med My Martens. Lite otippat kanske? Med tanke på allt som varit med alla tanter. Det roliga är också att Johanna toftby la upp en bild på Mirka och henne med. Är dom alltså på samma ställe? Skrattade lite för mig själv när jag såg det.

  Du behöver inte svarar men är det så att dessa tanter får den här resan betald? Många har ju spekulerat om det bland Mirkas kommentarer.

  Fina blommor, har en magnoliabuske själv.

  1. Mie skriver:

   Jag tänkte precis detsamma. Vilket omaka gäng. Det blir värre än de real hollywoodfruarna. Drama på hög nivå. Man skulle ju vilja vara en fluga på väggen där. Det svänger nog mycket, kappan efter vinden åt många håll. Mirka vill ju vara vän med alla Har man förstått, frågan är bara hur bra vän hon är med alla egentligen?

  1. Maja S skriver:

   Therese: Att du o alla andra bara orkar hålla på att gnälla 🙄

   1. Mie skriver:

    Om ni har följt de här ”kändisarna” så borde ni veta att det här bara är falskt! Som jag skrev den där Mirka vill vara alla till lags. Vända kappan efter vinden. Jag har läst och följt draman länge. En vacker dag vaknar de väl. Och fram tills dess så kan man roa sig.

   1. Mie skriver:

    Vill bara poängtera att det uppenbarligen finns två Mie i detta kommentarsfält. Jag brukar kommentera men vill understryka att det inte är jag som skrivit kommentaren ovan eller under…

  1. Emilia skriver:

   Mirka har i efterhand markerat inlägget på sin blogg som reklam, så det är nog troligt att de andra också fått resan betald.

  1. Hej Therese,

   Jag vet inte varför du tar upp detta i min blogg!?

   Var och en får väl bestämma själva vad de gör och inte gör, och vem de umgås med och inte umgås med. Men lämna gärna mig utanför det. Jag känner mig väldigt färdig med den sortens ”drama” som ni vill måla upp här bland kommentarerna.
   Jag umgås inte med någon av dom på det sättet. Och är det spekulationer kring skitsnack så får det stå för er och dem som pratar. Det säger mera om ”er” än om mig.

   Och dessutom, ingen vet någonting. Bara dumt att spekulera. Tänk om kvinnor kunde lyfta varandra istället!

   Jag hoppas ”tanterna” hade en trevlig weekend 😀

   1. Rille skriver:

    Bra rutet, Madeleine!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..