Idag firar vi!

Idag firar vi våran älskade William som fyller 16 ♥

Det blir en dag med allt som hör kalas till. Bullar kakor och precis som William önskat sig, munkar och frukt 🙂

william2

william3

william4

I födelsedagspresent så fick William ett halsband. Vi köpte ett par skor som vi visste stod högst upp på önskelistan också. Han fick precis det han ville.

william6

william7

Hela familjen gick upp och sjöng på morgonen och sen åt vi en godfrukost tillsammans.

william5

Det här kan nog vara det det bästa William vet, och så nybakade frallor.

Williams flickvän Emilia gick upp tidigt och hjälpte oss att förbereda.

william8

Mormor och morfar kommer senare i eftermiddag, och då blir det fika igen 🙂

Tänka sig att min lilla kille ska börja övningsköra nu! 16 år! Det är inte klokt vad stor han har blivit. Han är så fast besluten om att satsa på skolan och plugga hårt, han vill ha en ordentlig utbildning och kämpar så hårt. Jag vet ingen annan som kämpar så mycket som honom och är så beslutsam. Är så otroligt stolt över honom ♥ Min älskade ”bebban” som jag kallade honom som liten.

Kram / Madeleine

 1. Anette skriver:

  I 3-4 dagar nu har personer frågat varför du inte uppdaterar bloggen utan att få minsta lilla förklaring från dig. Första tanken är ju att det har hänt något 😢 men så läser man att du ganska flitigt har uppdaterat instagram. Hoppas att det bara är tillfälligt annars vore det ju bättre om du talar om att du har pausat bloggen.

 2. Janet skriver:

  Jag tycker personen Madde är fantastisk som fixar allt så bra med sin stora familj MEN att hon tjänar pengar på att vi går in här kanske ett par gånger per dag och konstaterar att inget nytt står är inte bra. Hon tjänar pengar ändå på våra ”besök”

  1. Marie skriver:

   Hon tjänar inte pengar på att en del går in flera ggr per dag det är antal unika besökare man går på. Så om du under ett dygn går in 4 ggr på sidan så räknas bara de första besöket. Detta är något influenser fuskar ofta med de säger de har 100.000 besökare fast de bara haft 50.000 unika besökare. (Nu säger inte jag att Madde fuskar utan att en del gör det). Och vid samarbete kan de hon samarbetar med se om deras besökare kommer från hennes blogg de tjänar hon pengar på besökare som går vidare från hennes sida. Samma på insta. Så krasst så är de vi besökare som avgör hur mycket hon tjänar. Jag själv klickar sällan på länkar i sociala medier då får de vara något väldigt intressant

 3. Tråkig blogg nu för tiden. Har alltid gillat att läsa din blogg men trist att det är så få uppdateringar.

 4. Lisa skriver:

  Håller med de andra , du måste uppdatera ofta om du vill behålla dina läsare. Förstår att du har en hel del att göra men sluta blogga eller lägg ner temporärt. Vore mer schysst att meddela dina följare detta så slipper du få skit.

 5. Sanna skriver:

  Undrar som många andra, är bloggen nerlagd? Isf vore det väl schysst o meddela detta! Du är flitig på insta så nå allvarligt lär ju inte ha hänt. Oavsett bör man iaf skriva hur det ligger till. Jag har gillat din blogg men inläggen blir allt glesare o glesare o nu inte alls! Om det är ditt jobb, din inskomskälla, så står det sig ganska dåligt vilka signaler du sänder ut om hur mkt jobb det är med en blogg…. Man går in o kollar allt mer sällan o på detta sätt lär du tappa mängder med läsare. O även om läget ser ut som det gör nu med corona så har du ju det väldigt förspänt iom att du kan jobba hemifrån.
  Aja, nån gång får vi väl svar, förhoppningsvis. Om man orkar hänga kvar o vänta…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..