ANNONS

Han som alltid går sin egna väg…

/

adam7

Adam min Adam! Den här förtjusande, busiga, snälla pojken som ibland kanske är lite hetlevrad precis som sin far, bestämde sig för ett tag sedan att göra en makeover.

Han går alltid sin egna väg, en modig egenskap. Han bryr sig inte om vad någon annan tycker. Mamma jag vill permanenta håret och göra slingor! Ja, jo det kan du väl göra men då måste du kanske låta håret växa ut en aning först. Flera månader senare har han nu gjort det, och han blev supernöjd!

Vilken tur för mig som är amatörfrisör haha 😀 Tänk om det inte hade blivit som han velat. Det gäller att vara positiv eller hur!?

adam4

adam5

Vi tog några förebilder, och Adam skrattade och drog fram allt hår. Han ville se så knäpp ut som möjligt sa han och skrattade.

Storebror tyckte han blev lik sångaren i Oasis Liam Gallagher när han drog fram allt hår. Målet var i alla fall att se ut som straight edge sångaren Jack Harlow och det blev han ju onekligen.

Här ser ni före och efterbilderna…

1CF7DC0E-EB73-4BBE-BF06-C53CB58AD051

Kanske inte en så dum jämförelse ändå 😀

D981C691-E93B-41A1-B444-B650C0E88B66

92B2859D-F18E-43C9-8026-3C9DA920712E

För er som undrar så har vi använt Schwarzkopf Poly Style Skumpermanent Normal (spänstiga lockar för normalt hår) kostar typ 69Kr. Köpte mindre spolar på nätet googla är mitt tips, hittade inga spolar i butik någonstans. Och slingorna är Palette MOOD nr 106 Intensive crème Color Slingblond x-tra. Kan köpas på nätet för 50kr. Klippningen var gratis eftersom jag gjorde det. Så allt som allt med spolar så gick det på 250kr. Ekonomiskt om du frågar mig 🙂

Jag kanske skulle kosta på mig en egen uppfräschning också, jag är just nu så himla ”opepp” på att fixa mig själv faktiskt. Kanske har med den här förbaskade coronan att göra? Jag grejer hellre i trädgården och gör fint hemma.

Har ni haft en fin helg? Det har vi haft ♥

Igår åt vi både frukost, lunch och middag ute. Man kan ju inte annat än att älska den här årstiden när solen äntligen värmer. Det kändes verkligen som en sommardag igår.

frukost10

När åt vi ens frukost ute sist ♥

frukost11

Kram / Madeleine

23
109

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00