ANNONS

Smoothies i regnet och jag har unnat mig!

/

blender3

Älskade barn! Busigast i stan men också sötast om du frågar mig ♥

Barnen har fått pippi på att göra smoothies här hemma, vi har en portabel rackare som är väldigt enkel att mixa allt möjligt gott i 🙂 Tuva-Li har blivit ett proffs på goda drinkar och smoothies. Hela helgen har de hållit på med blendern.

blender4

blender2

Här mumsar dom på en hallonsmoothie med glass. Den smakade sommar.

Strax efter den här bilden så hade Mathilde-Isabelle hela knät fullt av smoothies haha. Men vad gör det om hundra år…

Klänningar kommer från Kappahl och är av märket Newbie, köpte klänningarna till jul, men är minst lika fina nu till sommaren om inte finare faktiskt.

blender1

Nu måste jag berätta vad jag gjorde häromveckan. Är så otroligt glad över att jag slog till nämligen.

Jag har länge letat efter ett nytt matbord och har inte riktigt hittat något som jag fastnat för. Det vi har nu från Ikea har varit så himla bra för att man kan göra det större när man har besök eller när alla ska sitta vid bordet. Som det är idag så sitter vi och äter vid två olika bord, och det funkar jättebra. Vi ser varandra ändå eftersom de står så nära varandra. Stora köksön i köket har sex platser och så matbordet i vardagsrummet som också rymmer lika många.

Men ikeabordet har några år på nacken och har blivit slitet, och därför vill jag ha ett nytt. Vi testade att måla om bordet men jag blev inte alls nöjd, supertåkigt.

Men så hittade jag det här!

Det kommer bli såååå snyggt ♥ Vårt soffbord är i marmor och vi har haft det i 5 år nu och är väldigt nöjda, och matbordet kommer att passa perfekt ihop med det. Jag kommer nog dock att spreja om benen till svarta, med det går på ett kick 🙂

bord2

Och ser ni, även marmorbordet går att göra större! Kunde inte hittat ett bättre bord 🙂 Är så glad. Det kunde ta 2-4 veckor innan leverans men jag hoppas det går snabbare.

bord1

Igår hade barnen studiedag, jag var uppe med tuppen och fixade god frukost ihop med Mathilde. Nybakade frallor, där plockade jag hem några extra poäng tror jag minsann 😉

frukost1

Försökte övertala barnen att vi gemensamt skulle gå ut och rensar i rabatterna. Trodde jag ja… Nej de var inte alls med noterna. De stannade upp och tittade på mig med stora ögon och sen fortsatte de med sitt. Så gick det med den saken, bättre lycka nästa gång kanske?

Har ni sett ett sådant här träd förut? Det är ett basilikaträd, som doftar ljuvligt i köket. Såg det i farten när jag var iväg och skulle hämta upp mina blommor på plantagen. Var bara tvungen att köpa ett träd, såå gulligt.

basilika1

Blev perfekt med färska örter till spagetti och köttfärssåsen igår 🙂

Kram / Madeleine ♥

14
97

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00