ANNONS

Varje dag är vi en dag närmare att kramas igen ♥

/

 
syster1

Varje dag är vi en dag närmare att kramas igen ♥

syster2

Det är lite så jag tänker varenda dag, har gjort länge nu känns det som. Men jag försöker peppa mig själv så gott det går och tänka så. Vissa dagar tycker jag är jobbigare än andra, känslorna är lite som i en bergochdalbana. Barnen saknar sina mor och farföräldrar. Jag saknar min mamma så in i sjutton, saknar Håkan med. Saknar våra bästa vänner, alla våra kvällar med skratt och sällskapsspel.

Men en dag blir flera dagar och snart snart snart kan vi börja umgås igen.

Hoppas ni mår bra ♥ Jag tänker på er med. Ni är ju så sjukt många som läser min blogg. Ni känner mig, men jag känner inte er. Skulle vara så roligt att få veta mera om er. Vart i vårt avlånga land ni bor? Har ni barn? Man? Fru? Djur? Vad har ni för intressen? Jag hoppas i alla fall att ni har det bra och att ni är rädda om er.

Idag har vi haft underbart väder med sol mest hela dagen. Och nu är vi långledig ihop tills nästa vecka, helt fantastiskt. Men till sol, värme och lediga dagar så kommer ju suget på att grilla, och vi har ju ingen grill just nu. Har beställt en grill men den har inte kommit ännu. Så idag svängde vi förbi biltema Online och köpte en billig lite grill som vi kan ha att grilla på så länge.

Det blev hamburgare och korv till 11 personer på denna lilla grill. Det tog en stund kan man säga hahaha. Men skam den som ger sig, är det grillväder så är det. Och det gick ju bra 🙂

grilla1

Paviljongen är så himla mysig på kvällen med alla lampor som lyser. Här kommer vi sitta och mysa i sommar må ni tro.

grilla3

Idag tog mig i kragen och beställde hem lite nya kläder till Livia-Leonore. Som den lilla damen har vuxit. Mycket kan hon ärva från Mathilde men samtidigt så behöver vi komplettera med lite nytt också.

Passade även på att beställa lite kläderna till grabbarna till skolavslutningen. Klappar mig själv på axeln, skönt att ha det gjort. Nu är det inte långt kvar tills de slutar, ska bli mysigt med sommarlov ♥

Kram / Madeleine

27
86

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00