ANNONS

Färgkod, visa sitt rätta jag och efter misshandeln.

/

God torsdag! Hopppas ni har det bra och mår bra ♥ Jag har haft några skitdagar med huvudvärk och ont i kroppen. Tror inte det är covid-19,  men man blir ju nojig för minsta lilla. Man kan nästa uppleva sig själv som hypokondrisk i dessa tider, för visst känner man efter lite extra just nu? Eller så finns det de som är precis tvärtom och verkligen inte gör det, de tror att de är odödliga och lever livet precis som vanligt. Hua mej alltså, fattar inte hur de kan vara så otroligt nonchalanta och korkade. Kan verkligen inte förstå mig på dessa människor som flänger omkring överallt, reser mellan länen, besöker affärer (läste om någon som letat efter något och varit inne 8 olika butiker innan hen till slut fann vad de letat efter! Alltså VA!?) Snacka om att inte prioritera hälsan, okej om de inte bryr sig om sig själva men de kan väl för fasen tänker på andra! Eller alla studentfirande ungdomar som arrangerar sina studentfester. Läste att en halv klass blivit smittade av covid-19 efter en privat fest. Sen skriver de – klart värt det! Mina små barn under 10 år tar större ansvar.

I tider som dessa så visar sig människor verkligen från sitt rätta jag, eller ja inte egentligen. Men ni förstår vad jag menar.

Hur som, jag mår bättre idag, tror det är hormoner som spökar och endometrios. Man är aldrig förberedd när den smärtan kommer på besök, speciellt inte när man haft det ganska bra en tid. Så otroligt deppigt att ha ont dygnet runt, och tröttsamt. Skönt att det just nu känns som jag är på bättringsvägen, och hörni det är ju sol och värme ute. Det om något ger energi ♥

Tänkte visa hur det blev när jag målade om skåpet och väggarna i vardagsrummet (några av er har säkert redan sett på Instagram). Är så glad och nöjd över att vi tog beslutet att måla om, det blev mycket ljusare och trevligare.

Och för er som undrar färgkoden är: NCS S 1502-Y50R

färg1

På bilderna nedan kan ni se hur det såg ute innan vi målade. Gillar det med, har alltid varit förtjust i lite kallar toner. Men en greige färg blev något mitt emellan och alldeles perfekt 🙂

nyår3

hem6

hem1

En annan sak som jag måste visa är det här lilla ekosystemet. Sååå gulligt ♥ Landscaping är roligt, enkelt och roar barnen 🙂 Och det bästa är att det sköter sig självt. Sen är det fint att ha ett terrarium tycker jag.

färg2

Apropå landscaping, det har nog blivit ett av mina stora intressen på äldre dar. Låter som jag är lastgammal haha, men det är så otroligt roligt med växter och blommor. Det finns så mycket jag skulle vilja greja med i trädgården.

blommor20

Den här blomlådan byggde Micke och den blev toppen till mitt lilla projekt. William hjälpte oss i trädgården med både plantering och byggande av lådor.

blommor21

blommor22

blommor23

Fina William ♥

I nästa inlägg ska jag berätta om hur det har gått efter misshandeln. Positivt och negativt. Det har tagit ett tag för oss att smälta allt. Och precis när vi trodde att allt var över så har såren rivits upp igen…

Andas och försöker kämpa vidare!

Kram / Madeleine

10
80

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@madeleineilmrud
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00