ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Wortie

Har ni haft problem med vårtor någon gång?

/

Reklam i samarbete med Wortie

Har ni haft problem med envisa vårtor någon gång? Eller har kanske barnen haft det?

Vi har varit väldigt förskonade med just det, men nu har Mathilde fått en vårta på foten som irriterar och gör väldigt ont. Tycker så synd om henne för man märker verkligen att det stör.

Engla-Freja hade faktiskt samma problem förra året.Vårtor kan smitta via hudkontakt men även via exempelvis våta golv i duschar och omklädningsrum. Tex när barnen har gymnastiklektion eller i simhallen. Jag brukar vara noga med att hålla koll så att de inte har några vårtor eftersom jag vet att de kan smitta väldigt lätt.

Eftersom det här är ett väldigt vanligt problem så vill gärna lyfta problemet och hur vi väldigt effektivt får bukt med det 🙂

Vi använder oss av Wortie cool som är superbra. Det gör inte ont och det går väldigt snabbt.

Wortie fryser vårtan effektivt, tack vare metallstiftet, vilket resulterar i att vårtan försvinner. Om jag ska förklara mera exakt så är det den unika metallspetsen som blir kall och när man behandlar så är det endast vårtan som behandlas utan att skada omkringliggande hud.

För att ni enkelt ska se hur det går till och hur vi använder produkten så kan ni kika på klippet här nedan.

Som ni såg så är Wortie cool både enkelt och smidigt att använda 🙂 Kan varmt rekommendera till er som har problem med vårtor. Och man behöver inte alls vara orolig över att det ska göra ont för det känns knappt ingenting, Mathilde har bara tyckt att det kittlas och känns lite kallt när vi har behandlat.

Lätt som en plätt att bli av med vårtor!

Kram / Madeleine

10
31

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@madeleineilmrud
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00