ANNONS

Orimligt söt och charmig.

/

Orimligt söt och charmig eller hur!? ♥

Älskade barn, vad vore jag utan denna villkorslösa och fina kärleken. Jag är evigt tacksam över att få ha blivit mamma till så många fina och underbara barn.

De senaste veckorna har vi bara njutit av varandras sällskap, firat in sommarlovet tillsammans.

livia50

Dagarna med familjens minsta lilla charmtroll blir aldrig tråkiga. Och nu är hon bortskämd med att ha både mamma, pappa och alla syskonen hemma.

Varenda dag vaknar hon med ett leende när alla vill komma och pussa henne godmorgon. Då blir sängen fylld med barn och busiga skratt.

livia52

Jag har inte bloggat så frekvent på sista tiden. Det har både varit skönt och faktiskt lite jobbigt. Jag har ju bloggat mer eller mindre nästan varje dag i tio års tid, det vore kanske konstigt om jag inte tyckte skulle vara jobbigt att inte kika in här.

Jag har behövt reflektera i mycket för att ändå kunna sätta mig här och skriva utan att känna mig stressad. Mina kanaler är och har varit Instagram under tiden när jag inte kikat in här. Så helt och hållet har jag ju inte ”stängt av”.

Men det har varit mycket, och det vet ni om. Jag och vi har behövt landa i det på något sätt. Jag har haft en enormt stress inom mig som varit jobbig och den finns väl kvar på sätt och vis.

Med allt som är just nu förutom det vi har varit med om så känns det extra tungt. Den här coronatiden är minst sagt påfrestande, och jag önskar att människor tog mera personligt ansvar. Man kan skriva om detta i all evighet. Vad som är rätt och vad som är fel, men något som vi i alla fall kan komma överens om är väl att man ska fortsätta att hålla avstånd till varandra och tvätta händerna ofta, eller sprita om man inte har tillgång till tvål och vatten.

Härligt att man får börja resa igen inom Sverige, det ger ett visst hopp om en mera normal tillvaro eller hur? Men samtidigt så ska jag erkänna att jag oroar mig för vad det kan resultera i? En del har ju inte brytt sig ändå om att man inte ska resa inom Sverige om det inte varit absolut nödvändigt. Men nu får man alltså resa som man vill, bara man gör det med ansvar och solidaritet. Jag hoppas att alla gör det med omsorg.

Vi har inte pratat så mycket om det på länge nu, eller ja klart att covid-19 kommit på tal ibland men inte som förut. Och det har varit befriande. Vi har levt i våran lilla bubbla, hållit oss hemma, gjort små utflykter till skogen och till stranden. Bara varit vi i familjen ♥

Idag däremot kunde vi läsa i Aftonbladet att flera yngre insjuknat i sjukdomen i Motala. Antagligen efter studentfirande och skolavslutning. Jag kan inte i mitt hjärta förstå att man kan arrangera  ett studentfirande på Harrys för 150 personer och få det beviljat. Med facit i hand så var det kanske inte så bra eftersom det rapporteras att flera smittats. Det är så ledsamt och tråkigt. Tycker oerhört synd om studenterna också, men i ett sånt här allvarligt läge så borde det inte vara svårt att anpassa sig för det som är viktigt – hälsan och välmående.

Vi ska träffa våra vänner Rickard och Angelica i midsommar, jag tycker det kan kännas lite jobbigt. Eller ja, vi saknar dom så in i sjutton och vill ju träffa dom. Vi har ju inte träffats på ett halvår typ, vi inte ens träffat deras bebis än 🙁 Såå försiktiga är vi! Men så ser jag andra träffas både här och där, åker både till Ullared och andra köpcentrum, och gud vet vart. Då blir jag lite halvtjurig och undrar om vi är för hårda i våra restriktioner eftersom alla andra lever på nästan som vanligt? Men jag tänker att vi kommer hålla avstånd och  eftersom vädret ska bli strålande så kommer vi vara ute. Så det känns ändå okej.

Nu ska jag inte gå in djupare på det här, (jag ska försöka att inte skriva mera om det överhuvudtaget i bloggen mera) men jag tycker det är oansvarigt och ledsamt att man inte är mera försiktig. Det kommer en tid när vi kan ta igen allt firande, men det beror såklart på om alla tillsammans hjälps åt. Vi sitter fortfarande i samma båt och bara för att värmen och semestern kom så betyder inte det att covid-19 är borta. Snälla var rädda om varandra ♥ Och visa hänsyn till de som jobbar i sjukvården och i frontlinjen för våran skull. De riskerar fortfarande sitt liv för våran skull.

Ni ska vi gå ut i trädgården och äta en kvällssmörgås. Kanske spela lite kort och umgås ♥

Kram på er!

38
158

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00