ANNONS

Förlorat förtroendet för så många! Och skulle ni vilja gå med i en…

/

Godkväll ♥

Hur har ni det? Hoppas verkligen ni mår bra och håller ut i denna knasiga tid. Jag har haft några dagar med ihållande huvudvärk på eftermiddagarna och kvällarna. Tror det är spänningshuvudvärk, men har beställt hem ett covid-19 test. Jag försökte boka via 1177 men dessvärre så finns det INGA tider att tillgå. Därför så valde jag att beställa hem ett test. Jag har ju bara huvudvärk och är trött, alltså inga andra symtom så därför vill jag inte belasta vården i onödan  heller. Det finns ju troligtvis andra som behöver vård mera än mig. Samtidigt så känns det ändå som en bra ide att testa sig. Tacksam över att det finns olika alternativ.

William känner sig inte heller helt hundra. Han är trött och har ont i kroppen så även han har varit hemma under veckan eftersom han inte känner sig bra.

Jag inte varit lika aktiv varken på bloggen eller på instagram. Inte så konstigt med allt som händer i världen kanske!? Jag har så svårt att koncentrera mig och behöver ibland ta små pauser och bara få andas ut. Dessutom så blir jag så besviken på en del människor som helt och hållet verkar tro att de är odödliga. Jag hade kunnat respektera deras förhållningssätt om det bara hade påverkat dem själva. Men nu blir alla lidande och påverkade pga deras korkade beslut om att leva på precis som vanligt. Hur kan man vara så egoistisk som människa? Jag undrar genuint hur man så känslokallt bara kan strunta i restriktioner. Jag blir både arg, ledsen och besviken.

Och när större profiler gör det helt öppet på social media så undrar jag… Är det för att de verkligen på riktigt inte förstår? Eller gör dom det för att skapa engagemang i sina sociala medier för att provocera? Eller struntar dom i restriktioner för att visa upp ett inspirerande konto med inspirerande bilder?

Nej jag har inga strandbilder med turkost vatten att inspirera med! Nej jag tar inga champagnebilder ute på middag! Nej jag går inte på event och premiärer! Och nej jag bjuder inte på härliga partybilder! Nej jag bjuder inte hem mina bästa vänner på middag just nu.

Och vem vet jag kanske förlorar följare och läsare pga det, men vet ni just nu så handlar inte livet om häftigt content på sociala media och hur många följare eller läsare man har! Jag menar inte att man ska sluta leva, och jag unnar alla det bästa i livet men för faaaan ha lite sunt förnuft! Och försök tänk på andra. Man vet inte alls vilka förutsättningar man har om man råkar bli smittad med covid-19.

Ibland känns det som jag tjatar om detta, men jag kan inte blunda för hur jag känner. Jag kan inte heller helt sonika lägga ut samarbeten på samarbeten och bara visa en vacker till synes opåverkad tillvaro. Jag funkar inte så som människa. Jag har känslor och jag bryr mig om andra människor. Jag tycker det på något sätt blir osmakligt att inte visa och skriva om den här pågående pandemin och hur jag känner. Jag har sååå många roliga kampanjer som jag ska dela med mig av, och som jag ser framemot, men jag måste ändå prioritera i tiden för att jag känner mig hemskt om jag inte följer mitt hjärta. Jag har verkligen förlorat förtroendet för så många den senaste tiden. Människor både i min närhet och andra stora profiler som jag följer. Människor som jag tycker om. Och nej det handlar absolut INTE om att jag missunnar andra människor en semester. Tvärtom, som jag skrev så önskar jag alla det bästa. Men i den rådande situationen så känns det bara fel att inte ta restriktioner och pandemin på allvar.

Ibland så tvivlar jag på mig själv även fast jag snabbt kommer på mig själv att ens tänka tanken – är det jag som är paranoid? Är jag alldeles för försiktig? Varför kan så många andra bara leva vidare utan att ens yppa ett ord om pandemin??? Och varför ser jag inte flera influencers skriva om detta??? 

Jag brukar inte lägga näsan i blöt, jag sväljer ofta mina tankar och försöker respektera att människor är olika. Men just nu har jag svårt att blunda.

Jag kommer fortsätta att använda mina sociala kanaler och bloggen till att uppmana folk att vara försiktiga. Följa restriktioner. Hålla avstånd. Tvätta händerna.

Jag vill så gärna krama om min mamma igen, krama om min vänner och börja umgås. Jag vill kunna leva som vanligt igen, men ska vi kunna göra det så måste vi alla hjälpas åt!

I helgen som var så tog vi en långpromenad med Cosmo, när vi kom hem så kröp Mathilde ner i soffan med täcket. Hon bäddade snällt till Cosmo också och sen låg de där och lurade länge. Jag var tvungen att ta en bild för jag tyckte det såg så mysigt ut 😍

304ECA8C-F99E-4661-BDC2-B49277A33C05

Underbara hund. Han är så gosig. Tur vi har Cosmo 💗

88127EE9-86E2-4CD7-9DFE-2DBDCD710084

Vet ni, jag har funderat på en sak. Jag skulle gå med i en bokklubb, eller kanske skapa en egen bokklubb 😀 Läser ni mycket böcker? Skulle ni vilja ha en liten bokklubb med mig? Vore inte det superkul?! Jag blir ju lyrisk bara jag tänker på det. Jag har googlat lite på bokklubb och hittade det här bästa tipsen för att skapa din egen bokklubb.

Visst låter det trevligt. Ja man måste ju såklart anpassa bokklubben efter rådande omständigheter. Men man kan ju ”träffas” genom google meet.

Vad tror ni om det?

Kram / Madeleine

24

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00