ANNONS

symtomen är desamma som när man är gravid! Och titta mitt fynd!

/

Har precis krupit ner i sängen. Toffie ligger och snarkar under Mickes nattduksbord, det betyder att jag kommer att sova dåligt inatt. Men jag har inte hjärta att flytta på henne, och skulle jag göra det så skulle hon ändå springa tillbaka och lägga sig på samma plats igen. Hon har sina favoritställen och dom är det svårt att avvänja. Det gör väl egentligen ingenting, men jag vaknar så lätt nuförtiden och hennes snarkade stör mig.

Idag har jag varit på mitt värsta humör, minsta lilla motgång har fått mig att vilja slita mitt hår. Har varit irriterad på posten, hur lång tid ska det ta att skicka ett jäkla paket??? Eller för den delen att få ett paket 🤨 Jag kan ha tålamod, men idag var det fel dag att ”bråka” med mig. Pms av den värsta sorten, jag kanske borde komma med en varningsskylt.

Jag har aldrig tidigare haft sådan problem innan. Är det åldersrelaterat? Jag försökte läsa på lite, vanligast är att besvären kommer efter att man fyllt 30 år och ja 30 har jag ju passerat med råge. Usch, det är sååå jobbigt. Blir ju trött på mig själv 😂 Bäst vore väl att kanske söka för det, men jag är ju inte den som söker vård och hjälp i första taget. Har fortfarande inte sökt för mina (vad jag tror) gallbesvär.

Dum man är, inget hjälper ju om man är envis och struntar i det. Det jag tycker är absolut jobbigast med min pms är att symtomen är desamma som när man är gravid. I alla fall är det så för mig. Svullen, mår illa, ont i brösten, extremt känslig, ont ryggen. Listan kan göras lång.

Om några dagar är jag mig själv igen, tackochlov 🙏🏼

Ni ska få en kik på vårt senaste lilla projekt. Köpte ett skåp på Erikshjälpen för 300kr, det var som hittat! Än så länge har vi slipat skåpet och grundmålat.

skåp1

Nu till det svåra, vilken färg ska vi målar skåpet i? Grönt kanske? Eller beige?

skåp3

Är väldigt svag för grönt och jag tror det skulle bli fint på skåpet. Det ska stå i köket och då bryter det av fint mot alla vita köksluckor.

Jag ska suga på karamellen en stund.

Kram / Madeleine 🤎

8

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@madeleineilmrud
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00