ANNONS

Men till oss kom den trots allt!

/

Tittar in lite snabbt och säger hej. Familjen har fått vinterkräksjukan, så därför är jag frånvarande.

Detta är ju absolut bland det värre som en stor familj kan drabbas av. Charlie och Mathilde började, Kräkningar och hög feber. Ett par dagar senare började Livia. Hela eftermiddagen, kvällen och natten kämpade hon i fredags och i lördags.  Sen kändes hon piggare, men blev sämre igen.  Natten till idag började Colin och Engla-Freja, och dessutom Mathilde igen!? Och på morgonen även EmmyLou. Det fick ett par timmar sen insjuknade Tuvis och William… Så jag antar att det bara är att vänta att hela familjen kommer få detta.

Micke sov länge idag, han var uppe på natten. Jag hade Livia tätt intill mig som vaknade till och från, och så fort jag försökte smyga undan för att gå upp och hjälpa Micke så vaknade hon. Så ja, vi har varit lite ”mosiga” i huvudet hela dagen. Jag har varit stressad över att jag med ska bli sjuk, jag får bara inte bli sjuk. Mitt fokus är att hela tiden se till att Mathilde får i sig näring, ni fattar – selektiv ätovilja och kräksjuka är ingen bra kombination. Så jag måste verkligen hålla mig frisk tills Mathilde är piggare. En jobbig stress.

Det här kom ju högst olägligt, är det någonsin lägligt undrar jag?! Men vi satte igång en ordentlig renovering av köket i slutet på förra veckan. Vi (läs Micke) har bytt hela köksgolvet. Ingen lätt match. Dels så är våran köksö nu borta och i den hade vi el som behövdes avlägsnas. Dessutom så låg ju golvet under själva köket och det byter man inte bara sådär. Även om jag varit optimistisk till projektet hela tiden, lätt för mig att vara kanske 😅 Men jag lovar att jag hjälpt till så mycket jag bara kunnat. Jag bistod med att langa verktyg och hålla god min när grodorna slank ur munnen på min kära man.Jag gjorde nog inte så mycket för att underlätta kanske. Men jag har målat om väggarna och lister. Och vårt nya skåp har nu fått en ny härlig färg. Omåttligt trött på att måla nu faktiskt, heja er som har det som yrke. Det är ett tufft jobb. 

Micke är fantastisk han har gjort ett så fint jobb, och tillsammans så är vi ett bra team även fast det kanske inte alltid låter som det. Engla-Freja skrattade och undrade varför vi gör sådana här projekt om vi blir så ”tjuriga” på varandra. För att din mamma får så många idéer! Svarade Micke med en underton av uppgivenhet. Men jag kan försäkra er att mina idéer ändå brukar bli väldigt bra till slut, och Micke blev väldigt nöjd.

Men dessa senaste dagarna har verkligen varit en utmaning. Vinterkräksjuka och renovering. Nej det vill jag inte göra om.

Som om inte det var allt, vi har ju två gossar som fyllt år i dagarna två. Tvillingarna Charlie och Colin har nu blivit 11 år 🥳

DEB7822D-8F09-4FB8-AB12-C48A7616F379

Som alltid så sjunger vi på morgonen när barnen fyller år 🎈Här var det Charlies födelsedag.

F7502196-BA16-4B16-8BCE-647C98D76F94

Men idag när det var Colins dag så gick det inte, han var så dålig. Tycker så synd om honom, så tråkigt att han blev sjuk på sin födelsedag.

Han blev piggare nu på kvällen, så få sjöng vi för honom 🤎 

Jag hoppas att vi snart är på benen igen. Var inte länge sedan jag hörde på teven att vinterkräksjukan inte hade kommit på samma sätt det här året pga att vi spritar oss och tvättar händerna på ett annat sätt nu. Men till oss kom den trots allt.

Var rädda om er så hörs vi snart!

Kram / Madeleine

16

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00