ANNONS

Glad Påsk!

/

Glad påsk på er allesammans 💗

Jag hoppas ni har har och har haft en underbar påsk hittills. Vi kan ju inte klaga på det vackra vädret i alla fall. Vi har haft sol varenda dag och det gör att man blir glad i hela själen tycker jag.

Som jag har skrivit tidigare så brukar jag må lite knasigt under påsken, kan inte förklara varför men jag har alltid haft den känslan kring påsk av någon lustig anledning. ”Det gör ont när knoppar brister” och kanske är det just så? Men inte känt av de känslor så mycket just nu faktiskt. Skönt.

Vi har haft mysiga dagar, inte gjort så mycket utan bara umgåtts och tagit dagarna som de kommer. Lagat påskmat, pysslat och gått på. äggjakt i trådgården. Det är sistnämnda är ju höjdpunkten på hela påsken tycker barnen.

B2CAE335-9715-4D14-98C7-5DEA10A0BA90

Det här pysslade vi med för några veckor sedan. Vi gjorde urgulliga fluffy easter unicorns. Tjejerna tyckte det var så roligt. Vi hade lite av det här pysslet kvar så i helgen gjorde vi några flera unicorns ☺️

CFC25CBC-9D1B-4A93-AB86-0C16D6FB069D
722F6F20-1A0B-48F5-A943-FD4407C3D45A

Tuvis blev väldigt nöjd med sina blåa enhörning, alla fick välja varsin färg.

A453FFDF-88FD-4FA0-8348-C57475C0DE36
085BBD3D-168A-44A3-918D-3995FED3143E

Så nu har vi fina kvistar med färgsprakande enhörningar på matbordet.

B41BDAB0-2C3C-487E-9508-28A3C48390C3

Idag kanske vi ska bada i poolen. Tanken var att vi skulle fira in påsklovet med ett bad, men eftersom alla inte inte varit helt fria från sina förkylningar så har vi väntat lite. Men nu så har vi glada och badsugna barn som har väntat så in i sjutton på premiärbadet.

Jag ska åka och köpa urnjord till mina dahlior. De växer nämligen väldigt fint om man använder välgödslad urnjord i botten på krukan. Det är mission idag. Ni som är nyfikna på mina luktärter och hur jag sår dessa kan kika bland mina höjdpunkter på Instagram under den händelsen som heter Min trädgård. Tänker att jag ska lägga ut alla mina trädgårdsinlägg under den händelsen. Tänk vad härligt att kunna gå tillbaka och titta på sen under hela året.

Senare i eftermiddag ska jag fota en fantastiskt rolig kampanj som jag tror ni kommer att gilla 😍 Jag ska visa ett supersnygga vårmode med många favoriter som jag hittat. Alltså wow säger jag bara. Dessutom så blir man så glad när man jobbar med företag som tänker hållbarhet. Och det viktigaste för mig, det här är kläder som jag själv skulle välja alla dagar i veckan. Tidlöst och kommer att få följa min garderob hela livet. Kul kul kul.

Nu ska kavla upp ärmarna och ta tag i lite matlagning innan jag ska jobba ett par timmar. Men jag tittar in senare!

/ Madeleine

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00