ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Behöver eran hjälp!

/

Okej nu behöver jag eran hjälp. Jag måste köpa nya bekväma träningsbyxor/mysbyxor och vill ha ett par som funkar i alla lägen. På promenad, hemma i soffan eller ute i trädgården. Det enda kravet jag har är att dom är bekväma och ger stöd till magen.

Jag har en kropp med mycket former, breda höfter och stor rumpa. Men jag vill ha ett par byxor som ändå håller in magen lite. Stöd till bålen och för ryggen. Mycket krav 😅 Men alltså grejen är den att när jag köper tighta byxor för att jag vill ha stöd för magen så är dessa inte anpassade för mina former. Så jag måste välja, bekväma över höfter och rumpa men inget stöd till magen. Eller tvärtom, byxor som ger stöd till magen men känns små över rumpan.

Jag hade ett par favoritbyxor som jag haft i flera år, men eftersom jag flitigt använt dessa så gick de sönder idag 😏😔 Ett par Nike som ej går att få tag på längre. Letat överallt.

D35E8158-2EED-477C-A151-11C4824D8AA5

Så nu har jag hittat ett par, titta HÄR! Vad tror ni om dom? Någon av er som har dom? Former är snyggt men de kanske framhäver mina former ännu mera?

Skärmavbild 2021-04-07 kl. 11.44.09

Inspirationsbilder från Aimn. Har hört så mycket bra om dessa kläder och har flera gånger varit på gång att beställa för att jag tycker de ser så fina ut 🌸 Titta bara på tjejen i mitten på övre raden, sååå snyggt!

Eller så kanske jag ska satsa på DESSA? Bara helt bekväma, utan stöd för bålen. Eller båda?

Jag har alltid svårt att hitta bra byxor, men när jag väl hittar några så brukar jag köpa på mig flera i samma modell. Lovar att visa er sen vad jag tycker.

/Madeleine

50

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@madeleineilmrud
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00