ANNONS

En ståtlig herre med en stor man och förtrollande blå ögon!

/

Så har vi firat våran nioåring. Hela eftermiddagen och kvällen så hade vi kalas för våran Tuva-Li Estelle Juni igår. Med temat måla, allt efter konstnärens önskemål. Ja och så blev det såklart glass och munkar till fika. Världens bästa dag om du frågar födelsedagsbarnet. Men höjdpunkten var nog när hon fick öppna det sista paketet, en mobiltelefon så hon kan titta på tutorials med olika tekniker i teckna. Hon blev sååå glad och väldigt förvånad 💗

Hon har länge önskat sig en mobiltelefon, men vi har inte känt att det varit aktuellt. Hon är inte gammal och vi väntar gärna med att introducera mobilen. Istället har hon fått låna våra telefoner, tittat på teven eller ibland på datorn, så nu kände vi ändå att hennes dröm skulle få gå i uppfyllelse.

kalas5
kalas6

Hon trodde inte att det var sant 😍

kalas7
kalas8

Det första hon tittade på var ”lär dig skugga rätt med blyerts”. Det är så roligt att se hur hon utvecklas i sitt målande. Och trots att hon tittar på hur andra gör så lyckas hon alltid hitta sitt eget sätt att få fram sina figurer. Jag ska fråga Tuvis om jag får visa er vad hon målar.

Vi fick finbesök igår också minsann. En ståtlig herre med en stor man och förtrollande blå ögon. Han rör sig majestätiskt, som en konung glider han fram. Cool som katten Gustav, ja och samma aptit har han också. Allas våran fina Trasan.

Han bor hos mormor och morfar och han ger dem så mycket kärlek och glädje. Och det är nog ömsesidigt, för en mer bortskämd katt finns nog inte 😂 Men enligt Håkan så kan man inte skämma bort en katt för mycket, man ska inte ha djur om man inte ger dom all uppmärksamhet. Det håller jag med om, Cosmo och Toffie är alltid i centrum här hemma, och de är aldrig ensamma. Med oss i allt. Imorse följde Cosmo med och lämnade barnen i skolan, superkul att åka bilen.

kalas4
kalas2

Trasan är så snäll och klok på något sätt. Mer olik en hund än en katt. Men så är han ju uppvuxen med båda hundar och små barn och det kanske har format honom.

Hittade faktiskt en gammal bild på Tuvis och Trasan, det var första gången de träffades efter att vi hämtat hem Trasan ☺️

Här nedan är EmmyLou och Trasan. 

Älskade och saknade Devil första gången han träffade Trasan. Han hade aldrig varit så nära en katt innan, men ändå var han så försiktig.

De blev snabbt bästa vänner. Otroligt att se hur djuren samspelar med varandra.

Nu är det snart ett år sedan vi var tvungna att ta farväl av våran Devil efter 14 år tillsammans. Han är så saknad. Däremot så fick Trasan och Toffie träffas igen, det blev ett kärt återseende.

Tuvis fick en härlig födelsedag, så mycket roligt som hände på en och samma dag. Fika, presenter och kattgos!

Har ni några husdjur? Vad har ni för djur? 

Kram / Madeleine

13

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00