ANNONS

Sommar, fotboll och egen challange.

/

Vilken kväll det blev igår! Här satt jag när klockan var strax efter elva på kvällen och det var ljust ute. Magiskt. Lite trött efter en helg med mycket fotboll och bus, men så tacksam.

Tänk vilka härliga månader vi har framför oss. Overkligt att vi är här nu. Så mycket som jag har längtat efter den här sommaren har jag nog aldrig någonsin längtat efter en sommar. Den tuffa vinter och våren med pandemin höll på att göra mig galen stundtals. Det enda jag kunde tänka på då var sommaren, för då skulle vi kommit längre och världen skulle må bättre. Det var det jag intalade mig och höll fast vid, min målbild för att tappa hoppet. Jag tror man måste ha något att se framemot, stora och och små saker. Det här var mitt mål, sitta på trappan och bara må bra.

4054E9BC-BAE9-49FD-8482-1761258CE730
AC528BB8-6171-4168-88F8-D10D135128F5

En att annat mål är att njuta av en trädgård i full blom, och nu börjar frodigheten bjuda på ett vackert skådespel. Och växthuset har börjat ge oss goda tomater.

Längtar efter att kunna ta in buketter med luktärt. Hoppas att få ett överflöd med blommor. På framsidan har jag satt luktärt i krukor, men jag har även satt en annan favoritblomma nämligen fuchsia. En klassiker som inte bara är otroligt vacker, den lockar till sig busiga barn också 😂 Det är ju så roligt att trycka på blommorna innan de har slagit ut. Jag har sagt att blommorna gråter om man gör så och efter det har de faktiskt fått vara ifred. Jag har också samplanterat lejongapspanka ihop med fuchsian, det var inte tänk så från början men det blev riktigt fint 🍃

5E6B7113-D687-4ACB-AAB1-A4C264387206

I helgen var det som sagt mycket fotboll. Oliver hade seriepremiär med sitt lag i Norrköping. Vi laddade upp med chips och godis på verandan och satt ute och tittade på matchen.

Processed with VSCO with dog1 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Så mysigt! Oliver gjorde en mycket bra match och det är så roligt att se hans utveckling. Det kommer bli mycket fotboll på verandan i sommar med ett stundade fotbolls-EM också.

Processed with VSCO with dog1 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Livia pratade med högt med alla spelare, och ropade heja Oliver!

Processed with VSCO with dog1 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Micke dokumenterade stolt matchen. Det gjorde nog hela familjen 😂

Charlie och Colin och ser så mycket upp till sina äldre bröder, och på lördagen var dags för match för även dom, eller ja för Colin.

Processed with VSCO with dog1 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Och på söndagen var det match för både Charlie, Colin och Adam.

Helgerna bara susar iväg när man har så mycket aktiviteter. Med det är roligt att man äntligen får titta på grabbarna när de spelar nu. Vi håller såklart på våran kant och håller avstånd, men man märker att barnen tycker det är roligt.

Nu räknar vi ner till sommarlovet, bara några dagar kvar 🌼🍃

Jag har gått in i workmode och har flera roliga kampanjer som jag har fotat de senaste dagarna. Som vi har skrattat här hemma, awkward family photos är en av riktlinjerna för en kampanj. Hoppas kunna dela med mig av några roliga skratt.Apropå familj så har vi här hemma startat en egen liten utmaning. En del av er har säkert hört talas om 16 week of hell? Ett träningsprogram där man ska komma i form. Jag är ärligt talat inte så insatt i vad det är helt och hållet.

Men jag vet att många kända profiler varit med där och tränat stenhårt. Jag har kört ViktVäktarna ett tag, ganska länge faktiskt och tycker det har varit toppen. Men nu är jag inte med där längre. Tycker jag har fått en bra sund grund att stå på när det gäller livsstil och mat.

Så satt vi här hemma och pratade lite om att vi alla vill komma lite mera i fysisk form. Och då bestämde vi oss för att göra en egen liten challange. 10 weeks and least 5 km a day, och med det också pulshöjande 5 km. All annan träning är bonus, men vi ska ta en längre promenad varje dag och inga ursäkter gäller. Vi började idag, Micke Engla-Freja och William gick/joggade 8 km. Så bra jobbat! Jag tänker att jag ska ta min pw senare ikväll.

Om vi följer det här så har vi gått en Vätternrunda och lite till. Känns som ett rimligt mål. Utan att för den sakens skull lägga till ”hell” i vår utmaning. Det fixar vi!

Nu har klockan redan hunnit bli eftermiddag, vi ska äta lite och sedan ska grabbarna iväg på träning. Eftersom Micke är tränare för Adams lag så kommer han också vara borta ikväll. Det känns som det hänger regn i luften och lite kallare vindar så jag har lovat tjejerna att vi ska sätta oss och måla en stund när vi är själva hemma.

Ta hand om er!

Kram / Madeleine

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00