ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Hoppa i regnet! Och en film med viktigt budskap.

/

Ska ni göra något speciellt i sommar? För många blir det väl ”hemester” även denna sommar misstänker jag.

Vi har pratat lite om att kanske åka någonstans inom Sverige, göra några dagsutflykter. Kanske ligga över någonstans några nätter. Men det kommer inte bli några långresor.

Vi är väldigt bortskämda med att bo i en riktig sommarstad med fina badställen och många stränder. Känslan av att vara borta fast man är hemma ganska skön.

stranden4

Igår var vi en stund på stranden och lekte medan Micke och grabbarna var på fotbollsträning. Rätt som det var så gick solen i moln och himlen öppnade sig.

stranden2

Men det gjorde inget, barnen tyckte det var mysigt att springa omkring på stranden i regnet med.

EmmyLou slutar på sexårs på torsdag och får gå på sommarlov, men det är hon inte så glad över. Hon vill inte alls ha sommarlov, hon älskar skolan. Det absolut bästa hon vet. Det gör oss väldigt glada att hon trivs så bra och att hon fått så många fina kompisar.

Till hösten väntar årskurs ett och då håller EmmyLou tummarna för att hon ska få en massa läxor. Charlie och Colin tycker lillasyster är galen när hon säger så. Vi får väl hoppas på att hon tycker det är lika roligt om ett par år 😅

stranden3

Pratar ni med era barn och tonåringar kring kända profiler och vad de ser upp till? Jag vet att många barn och tonåringar tittar på Therese Lindgren, Bianca Ingrosso och många andra youtubers. Jag förstår absolut varför barn och tonåringar fastnar för de här tjejerna. De bjuder verkligen på sig själva och de är väldigt öppna i mycket. Och visst påverkar de helt klart många.

Sen finns såklart sådant som jag helst inte vill att mina barn ska titta på när det kommer till saker som stora profiler delar. Men där känner jag att föräldraransvaret ligger, det är upp till mig som förälder att se över vad barnen tittar på och det är inte det enklaste alla gånger. Men jag tror det bästa är att man pratar mycket med barnen om det och att man har en öppen dialog.

Men just nu vill jag lyfta att det finns så många fina personligheter där ute och en av dem som min dotter Engla-Freja fastnat för är Wilma Holmqvist. Hon är grundare till Hickap.com

Wilma verkar vara en supergullig tjej, ödmjuk och äkta. Hon inspirerar med sitt driv och är en framgångsrik entreprenör. Och så kan man följa henne på youtube. Men det jag skulle komma fram till är i alla fall att hon har delat ett filmklipp VIVE LA LIBERTÉ på sin hemsida som jag fastnade för så himla mycket. Och jäklar alltså vad glad jag blir att hon är en sådan fin förebild för min dotter 💗 Budskapet i klippet är viktigt, det berörde mig och jag hoppas alla tjejer kan ta till sig det.

Titta på klippet HÄR!Det är inte långt så ta dig tid. Det är inte bara  bra budskap för barn och unga tjejer, det är för alla kvinnor! Och män med för den delen 💗

Du är vacker!

Kram / Madeleine

1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00