ANNONS

Sommarlov och glömsk mamma!

/

Så nu är det alltså äntligen sommarlov. Alla barn har äntligen lov, Adam var sist ut. Han går ju i Linköping och där slutade de senare. Men som vi har firat in ledigheten 💗 Ätit gott, busat och varit uppe alldeles för länge på kvällarna. Första helgen på sommarlovet var underbart! Och första måndagen utan att behöva gå upp tidigt på morgonen, det var härligt! Jag låg länge och drog mig i sängen och gosade med Livia.

8ECB69D4-7021-4D61-B9BF-8AE328D22284

Glada barn 💗

21A2FE80-1006-489B-A8DD-DD9447B077E8

Vi brukar alltid fira in sommarlovet med extra god frukost, tårta och en sommarpresent. Så gör vi alltid, det är sedan gammalt. Frukost och tårta köpte Micke ihop med barnen efter att han hämtat dem på skolan. Men jag som ansvarade för sommarpresenterna fick skämmas en del idag. Jag hade totalt glömt borta att fixa det 🙈 Hur kunde jag glömde det!?

Jag märkte på barnen att de tassade på tå här hemma efter att vi hade fikat och jag fattade liksom inte varför. Efter mycket om och men så frågade jag Tuvis om det var något på tok? Men det var inget alls. Nähe? Aja, då är det väl så.

Men till slut så kunde inte Colin hålla sig så han frågade lite fint om de skulle få öppna sina presenter snart. Presenter??? 😳😱 Och då trillade poletten ner! Ajdå, jag hade glömt. Snabbt som sjutton så fick jag hitta på något annat, de fick 100kr var att handla vad de ville för. På så sätt fick de välja själva, EmmyLou köpte en stor blommig mugg med sugrör. Tuvis ett stort ritblock, Charlie och Colin tog med sina pengar till stranden och köpte dricka och glass. Adam kunde äntligen köpa sina benskydd som han sparat ihop pengar till och Engla-Freja köpte en tröja. Alla barn glada och mamman ännu gladare. Det blev ju väldigt bra trots att jag totalt missat våran tradition.

Hoppas ert sommarlov börjat lika bra 💗

Kram!

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00