ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Har du någon erfarenhet av den här butiken?

/

Sommarvärme, med bad och bus i solen och regnet. Varje eftermiddag när vi åkt ner till stranden så har himlen öppnat sig 😅 Men barnen har inte klagat, det är roligt att bada i sommarregn. Åskan däremot var inte så populär. Tuva-Li skrek att hon trodde att det var över med oss alla. Lilla gumman, hon blev så himla rädd så vi fick springa till bilen.

Annars så har vi badat hemma i poolen och sprungit i vattenspridaren. Det var några dagar där när värmen var så jobbig att det nästan var skönare att vara inomhus än utomhus. Men jag klagar inte, sommaren är underbar och jag vill aldrig att den ska ta slut.

Jag har en liten fråga till er, har någon av er köpt kläder på JFR? De har så mycket fint och jag har hittat massor av klänningar där som jag är sugen på att klicka hem. Det var Engla-Freja som visade mig sidan, hon hade hittat några byxor där som hon ville köpa. Och så såg jag bla den här klänningen på bilden här nedan. Visst är den fin!? 😍 Men grejen är den att det är one size, det står att klänningen passar storlek XS-M. Men jag blir osäker på om jag vågar köpa den. Du hittar klänningen HÄR! 

Jag hittade massor av fina klänningar, kjolar och tröjor. Den här kjolen blev också en stor favorit. Ni måste titta på den, du ser den HÄR!  

Klänning1

Men klänningen! Alltså jag har blivit så kär i den, jag kanske skulle våga att köpa den ändå. Blir den för liten så kanske Engla-Freja kan ha den?

Är det någon av er som shoppat från den sidan så får ni gärna dela med er av erfarenheter. Bra eller dåligt?

Idag är Micke ute i trädgården och grejar och jag sitter just nu vid datorn och planerar för kommande kampanjer och jobb. Jag har en hel del att göra idag. Det kommer bli några timmar med redigering och sen ska jag åka och fota.

På fredag är det midsommarafton, och då ska vi även fira Oliver som fyller 21 år. På lördag fyller Livia 2 år så det blir kalas i dagarna två. Tänk att jag lyckats pricka in totalt sex födelsedagar efter varandra 😂 Charlie och Colin dagarna efter varandra, Adam och EmmyLou, och Oliver och Livia.

Om jag hinner så ska jag försöka åka och köpa födelsedagspresenter i eftermiddag.

Hörs senare 💗

Kram / Madeleine

9

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00