ANNONS
Integritet på Tailsweep

Vi har förlorat våran bebis.

/

Det finns inget lätt sätt att skriva det på, så jag bara skriver det.

Vi har förlorat våran bebis. Jag var gravid men hjärtat slutade slå. Jag har den senaste veckan upplevt det värsta jag någonsin varit med om. En smärta jag aldrig tidigare känt. Lika mycket fysiskt som psykiskt.

Jag har nog inte riktigt förstått än. Min kropp är svag, jag har ont och mitt blodvärde är värre än någonsin. Så illa att jag inte orkat ta mig upp ur sängen utan att Micke hjälpt mig. Varje andetag har varit jobbigt.

Barnen är ledsna och vill förstå varför. Vi är ledsna och vill förstå. Jag önskar jag hade svar.

Hade först inte tänkt att skriva om det här, men det är för tungt att låtsas som att inget hänt. Jag mår inte så bra just nu.

Kanske kommer skriva mera om det? För det finns så mycket som jag vill skriva, samtidigt så känns det så privat. Jag vet inte, nu handlar det bara om att komma tillbaka till livet. Läka och få tillbaka orken.

Jag är så evigt tacksam att jag träffat helt underbara människor inom sjukvården. Alla har varit så fina, gulliga och förstående. Gråter bara jag tänker på det.

Och Micke, det stödet han har varit och är finns inte ord för ♥

Idag ska jag försöka tänka på något annat, jag behöver ett miljöombyte. Behöver komma ut en stund efter allt, hoppas att jag orkar.

Kram / Madeleine

35
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00